Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kiváncsi vagyok, ha megsajnálo...

Virágstál kérdése:

Kiváncsi vagyok, ha megsajnálom az állatokat és rosszul vagyok a hústól, akkor helyete mivel potolhatom a fehérjét és a zsírokat?!

Figyelt kérdés

#húselhagyása
2013. ápr. 3. 19:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Zöldséget,gyümölcsött(aszalva is),tejtermékeket,eszek mostanába.Energiám több,súlyom kevesebb :)
2013. ápr. 4. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:

A válaszolók közül ki pártolja a tejtermékeket? (kezeket fel!)

Én nem találtam őket jónak, sem saját bőrömmel, sem utánuk vizslatva.

Szerintem sokkal rosszabb dolgok is történhetnek, mint hogy valaki nem jut húshoz. Inkább lennék zöldség-gyümölcsevő vegán, mint kenyérevő húsevő, kizárólag egészségügyi megfontolásból. Bár bizonyos dolgok felhozhatók a hús mellett, ha megbocsájtjátok nekem a hagyományos tudományoktól való enyhe elszakadást, minden ételnek létezik rá jellemző energetikája, ami valamekkora hatással van a szervezetünkre. Ez nem azon múlik, hogy milyen aminosavakból épül fel egy csirkecomb és milyenekből egy saláta, a kettő étel más, és bizonyos idő után különbség lesz a csak saláta (és zöldségevő) ember és a húst is fogyasztó ember között. Ez ilyen taoistás megfigyelés, úgy tanultam én, ilyen megfigyelések és tapasztalatok alapján írták le az ételek, gyógynövények és egyéb anyagok energetikáját Kínában. Ezt inkább csak érdekességnek szántam..

2013. ápr. 4. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell őket sajnálni. Te is ugyanúgy megfogsz halni mint a vágóhídra vitt bármelyik állat. Fehérjére meg szüksége van a szervezetednek. Edd csak meg nyugodtan a húst.
2013. ápr. 6. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!