Mindig megsajnálom a 0%-os választ, te is?
Figyelt kérdés
Ha látok egy olyan választ ami 0% hasznos, de nem rosszindulatú, hasznost adok neki, mert megsajnálom. Más is csinál ilyet?2013. márc. 17. 07:28
1/4 anonim válasza:
Te egy nagyon humánus ember lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Még nem éreztem ilyesmit. Amiket szoktam látni 0%-osok, azok vagy teljesen félreértelmezték a kérdést, vagy egyszerűen csak valami hülyeséget írtak, amik egyértelműen 0%-ban hasznosak a kérdés szempontjából, így többnyire helyénvalónak érzem ezt az "arányt".
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, legtöbb esetben a 0%-os válaszok oltári nagy baromságok, vagy rosszindulatú, lenéző válaszok. Nagy ritkán van olyan h a 0%-os válasszal értek egyet, ilyenkor zöld kezet adok a válaszolónak, de nem sajnálatból. Van egy-két téma, amikor én magam vagyok a 0%-os,de akkoris kiállok az elvem mellett!
4/4 anonim válasza:
ki törölte ki a mosolygós pofámat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!