Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mennyibe kerül a Pro Body kenyér?

Mennyibe kerül a Pro Body kenyér?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
359 ft volt egy darabig,de most emelték,az új árát viszont nem jegyeztem még meg...360-400 között van
2013. márc. 3. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

390

rohadt drága, de nagyon finom :D

2013. márc. 3. 14:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tényleg drága, de elég kevés ételt eszek meg sajnos, így nem mondhatok le a kenyérről fogyózás alatt :/
2013. márc. 3. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaa, és az Update- nél még így is jóval olcsóbb, mondjuk kicsit kisebb is, de így is jobban megéri :)
2013. márc. 3. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én nem fogyózás miatt veszem, amúgy nem nagyon eszek kenyeret, mert nem sok minőségi pékáru van a piacon, annyi kenyérre meg nincs igényem, hogy megérje sütni, de ez a kenyér tényleg fini, tele van maggal és jófajta a liszt is
2013. márc. 3. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, én kérdeznék valamit, ha nem bánod:

már egy ideje szemezek a Pro Body kenyérrel (eddig mindig Glyx kenyeret vettem, 33 g ch/100 g).

A kérdésem hogy a probody mellett mennyi ch-t és zsírt fogyasztasz? a probody zsírtartalma ugyanis 16g.

ch szegényen kajálsz, azért választottad ezt?

2013. márc. 3. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, igyekszem minimális szénhidrátot fogyasztani, amennyire lehet, de konkrétan nem számolok sem kalóriát, sem ch- t, semmit. :)
2013. márc. 3. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!