Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Így lefogok tudni fogyni?

Így lefogok tudni fogyni?

Figyelt kérdés

Most jól meghíztam, a karácsony miatt, meg az azelőtti zabák miatt :(

168cm/70kg!!!

58-ra akarok visszafogyni.

Holnaptól megyek futni, 30 felülés/gugolás. +15fekvőtámasz

és kevesebbet fogok enni. Pl. este hat után semmit, citromos vizet iszok estére hat után mert tisztít. Semmi édesség se édesítőszeres innivalók.

Így mennyi idő alatt tudok lefogyni? Két hónap? vagy több? 15/L

2012. dec. 25. 21:28
 1/6 A kérdező kommentje:
A futás, meg tornák minden nap-ra értem :)
2012. dec. 25. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

ja és a narancsbőr is eltűnik? + ugye nem fog lógni a bőröm?

Mert elég ilyesztő amilyen képeket már láttam fogyás után :(

2012. dec. 25. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Pontosan, mitől is szeretnél fogyni?

Nem írtál a táplálkozásról, csak hogy 6 után nem ennél (amiről megoszlanak a vélemények, hogy mennyire okos dolog, főleg 15 évesen, de fogyáshoz mondjuk nem sok köze van egy lokális koplalásnak)

Edzés sem függ össze fogyással, zsíros emberek is edzenek keményen, hősies.

Hogyan fogsz enni akkor amikor éppen eszel, ez jóval fontosabb.

2012. dec. 25. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 6 hónap alatt fogytam le 20 kilót, nem volt könnyű, de volt akaraterőm.

Azt tudom tanácsolni hgoy könnyű kajákat egyél, amik fehérjedúsak és igyál sok vizet, napi 3-4 litert, a fekvőtámasz felülés guggolás kezdésnek nem rossz, de egy kicsit majd emelheted idővel mikor már úgy érzed kevés és többre is képes lennél.

A futás hasznos de nem télen, de azért megpróbálhatod. A narancsbőr nekem nem tűnt el sajnos. A fogyókúra alatt izmosodtam is, csirkemellet és rizst ettem többnyire, tojást, barna kenyeret, ruszlit, zabpelyhet. Az is nagyon jó kaja, joghurtot. Nézd meg a kalóriatáblázatot, a fehérjedús ételekre törekedj, mozogj sokat és ne add fel! Sok sikert!

20/F

2012. dec. 25. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
12 kilót hiztál azt hogy csináltad? Én is rengeteget ettem és nem csak decemberben, hanem szeptembertől és max 5 kilót híztam.
2012. dec. 26. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Na végre valaki aki mozgással akar lefogyni.

A futás mellé még egy kis úszást is tegyél be.Egyél kevés tésztát,kenyeret,mert ezekben sok szénhidrát van.Édességeket kerüld,viszont heti 1 alkalommal egyél egy kis csokit,de tényleg kicsit!

2 hónap alatt nem fogsz lefogyni,ha mégis,akkor az nem lesz tartós!Mindenki más tempóban szabadul meg a feleslegtől!Ha most elkezded és betartod ezeket,akkor szerintem nyárra már elég jó eredményeket el fogsz érni :)

2012. dec. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!