Mit esztek ha elfogy a napi szénhidrátadagotok?
Kiszámoltam az enyémet és 175 g, amit megehetek. Ez megvolt két étkezés alatt. A nap további részében csak húst és gyümölcsöket ehetek? :S
Amúgy az ilyen kevés kajától nem fog átalakulni a mellem? Mert most meg vagyok vele elégedve, viszont le kéne adnom pár kilót...
Megkérdezhetem mi volt az a két étkezés? Nekem általában egész nap alatt nem jön össze ennyi szénhidrát...
Húst, zöldségeket, sovány túrót egyél ma már csak. Gyümölcsöt ne, abban sok szénhidrát van.
Egyébként nyilván ha fogysz, a melledből is fogsz fogyni, de hogy milyen mértékben az genetika kérdése.
Reggel ettem egy kiflit: 65 g volt a mérleg szerint.
Ebédre meg nokedli volt, amit szintén lemértem 110 g. Alig volt 5 evőkanál :S Nem hittem volna hogy ilyen kevés lesz.
Hát én nemtom mit csinálsz, de én elvagyok napi 100-120 gr körüli szh-tal, ami estenként sok is, bár azért hintáztatom.
Valami nagyon nem jó, sztem az elosztás.
Nekem így van: reggel 30-35 gr,+ d.e 15-20 gycukor+3-5 gr fehérjéből származó szh, ebéd: 20-25 gr, du 15 gr, este 5-10 gr.
Hintáztatom. Pl: Néha csak 5 dkg gyümit eszek, vmikor nem is eszek, vmikor 20 dkg-ot is egy nap.
Vmikor eszek egy adag zabpelyhet a vacsihoz, valamikor csak kis zöldséget... stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!