A tejtermékek közül csak keménysatjokat esztek? Mi a baj a penészes sajttal vagy a rikottával?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 17:07
1/8 anonim válasza:
Igazából aki csak kemény sajtot eszik, az sem tudja megindokolni, mást miért nem. Talán azért, mert a többiek azt mondták, hogy az nem jó.
2/8 anonim válasza:
Magas a zsír- és a koleszterin tartalmuk..
3/8 poiu válasza:
Tök mindegy. Az egyikből többet lehet enni, a másikból kevesebbet...
4/8 anonim válasza:
Én mindenféle sajtot eszem, ami jön. Csak arra figyelek, hogy valódi sajt legyen, ne legyen benne adalék.
5/8 A kérdező kommentje:
De ti paleósok vagytok?
2012. szept. 2. 07:32
6/8 poiu válasza:
Bocs, én nem. Ha valami, akkor inkább "primal".
7/8 anonim válasza:
Azért mert a kemény sajtokat sokáig 1-2-3 évig érlelik. Ezalatt az idő alatt kimegy belőle a laktóz (nemtudom hogy, de az érés során) ezzel jobb lesz. Egyébként a juhsajt meg a kecskesajt paleo?
ja és még valami.. szerintem attól is függ, hogy mit eszik a tehén, pl ha kint legelészik a mezőn, biztos értékes a sajt is, de ha kukoricán és szóján él összezsúfolva a többi tehénnel??
8/8 anonim válasza:
az hogy nem vagyok milliomos hogy minden nap penészes sajtot zabáljak!
A tescos utánzatból is egy kiló annyiba kerül amennyiből én 1 hétig zabálok étteremben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!