Van valami speciális fogyasztó diéta cukorbetegeknek?
Régen jól tudtam én fogyni, ha akartam, egyszerűen nem ettem, vagy csak nagyon keveset, azt is ritkán.
Mióta viszont cukorbeteg vagyok, muszáj rendszeresen kajálni, sőt napi ötször is a fő étkezések mellé uzsonnát és tízórait beillesztve.
Nem eszem én ilyenkor sokat (többnyire) és nem is híznék, csakhogy karácsony óta kicsit elengedtem magam, lett egy kis úszógumim és koplalás nélkül nem bírok fogyni, mármedig muszáj ennem, mert inzulint is szúrok, meg gyógyszert is szedek, így is reggelente az alsó határon van a vércukorszintem.
Nincs valami speciális fogyasztó módszer cukrosoknak?
Már azt fontolgatom, hogy egy időre abbahagyom a kezelést, mert akkor nem megy le a cukrom hipoglikémiás állapotba, még ha napokig nem eszem semmit, akkor sem és akkor röpülnek le rólam a kilók.
Akkor viszont mindig magas a vércukorszintem, még ha három napja nem ettem semmit, akkor is.

Amúgy se egészséges koplalni és egy bizonyos kor után már be se válik
A neten sok ezzel kapcsolatos oldal van. Vagy kezdj el sportolni. Az elégetett kalória jobb mint a meg nem evett kalória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!