Diéta közben mit vacsorázzak? Ti mit szoktatok? Egy db teljeskiőrlésű kenyeret,1db főtt tojással + zöldségekkel ehetek? Vagy inkább reggelire? Kenyeret sem sűrűn eszek,heti max 2-3x, teljes kiőrlésűt,de vacsorára kevés ötletem van.
Figyelt kérdés
nov. 1. 17:35
1/4 anonim válasza:
Amíg nem léped túl a napi kalóriakeretedet, addig ehetsz bármit.
Ez egyébként kifejezetten jó összetételnek tünik.
2/4 anonim válasza:
Én kis tányér főtt ételt ennék, mindig mást.
3/4 anonim válasza:
A kenyér tojással és zöldségekkel teljesen jó bár vagy a kenyér legyen több vagy a tojás.én szoktam darálni babkonzervet fűszerekkel és kis hagymával és azt tezsem kenyérre vastagon plusz zöldség. Az is finom.
Nyugodtan egyel napi szinten kenyeret, nincs azzal baj
4/4 anonim válasza:
Mindig valami főttet eszem, mert a gyomromnak az a "jó". Ma épp hamburgerhús- pogácsa volt, grillzöldséggel (krumpli, borsó-kukorica) meg salival, mert azt kívántam, és mert napközben nem ettem eleget.
Amúgy a diétám, amit tartok mert kell: gluténmentes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!