Nyiroködéma diéta?
Figyelt kérdés
Nyiroködémára kinek milyen diéta és mozgás vált be? Köszönöm előre is!❤️aug. 10. 10:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem aki tematizált diétákban gondolkodik, olyan, mint a maci a málnásban. A dolog sokkal egyszerűbb. Egészségesen kell élni, sokat mozogni és nem kell specifikus diétákba belehajszolni magadat. Hacsak nincs valamilyen allergiád vagy hiánybetegséged. Mindenfajta mozgás hasznos az emberi szervezet minden területére. A nyirokkeringésre is.
2/6 anonim válasza:
Ha nyiroködémád van, fordulj erre specializálódott szakemberhez és rak neked össze diétát konkrétan erre a problémára.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
aug. 10. 20:35
4/6 anonim válasza:
Nyiroködémára manuális kezelés jó, nyirokdrenázsnak hívják.
1-es a tematizált étrendek betegségek esetén nagyon is indokoltak, van, amikor már nem alkalmas az "egészséges életmód", pl. ha nincs epéje az embernek vagy dializálás előtt álló vesebeteg stb. Stb.
5/6 anonim válasza:
Köszi négyes - szerencse, hogy szélesebb látókörű, és tájékozottabb hozzászólók is vannak itt / az egyesen kicsit megfeküdtem.
6/6 anonim válasza:
5: egészségügyi főiskolát végeztem és láttam már közelről beteg embert. :D Biztos az 1-es is jót akart, csak szerintem a szimpla egyoldalú diétákra gondolt és nagyon leegyszerűsítette a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!