Nyiroködéma diéta?

Figyelt kérdés
Nyiroködémára kinek milyen diéta és mozgás vált be? Köszönöm előre is!❤️
aug. 10. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem aki tematizált diétákban gondolkodik, olyan, mint a maci a málnásban. A dolog sokkal egyszerűbb. Egészségesen kell élni, sokat mozogni és nem kell specifikus diétákba belehajszolni magadat. Hacsak nincs valamilyen allergiád vagy hiánybetegséged. Mindenfajta mozgás hasznos az emberi szervezet minden területére. A nyirokkeringésre is.
aug. 10. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha nyiroködémád van, fordulj erre specializálódott szakemberhez és rak neked össze diétát konkrétan erre a problémára.
aug. 10. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
aug. 10. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyiroködémára manuális kezelés jó, nyirokdrenázsnak hívják.

1-es a tematizált étrendek betegségek esetén nagyon is indokoltak, van, amikor már nem alkalmas az "egészséges életmód", pl. ha nincs epéje az embernek vagy dializálás előtt álló vesebeteg stb. Stb.

aug. 11. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszi négyes - szerencse, hogy szélesebb látókörű, és tájékozottabb hozzászólók is vannak itt / az egyesen kicsit megfeküdtem.
aug. 12. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
5: egészségügyi főiskolát végeztem és láttam már közelről beteg embert. :D Biztos az 1-es is jót akart, csak szerintem a szimpla egyoldalú diétákra gondolt és nagyon leegyszerűsítette a dolgokat.
aug. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!