Ha 30 napig kizárólag nyers zöldségeket, gyümölcsöket és görög joghurtot fogyasztok, és csak vizet iszom, akkor az hatékony diéta lehet pár felesleges kiló ledobására? + 3-4 edzés/ hét
Figyelt kérdés
jan. 2. 12:35
11/13 anonim válasza:
Inkább nehz utána a nyers vegán étrendnek és azt kövesd egy hónapig. Lehet vele fogyni, tök jó detox.
12/13 anonim válasza:
Reggelre jó a joghurt gyümölccsel. Esetleg még egy kis zabpelyhet is tehetsz bele, az rost vagy búzakorpát, az még több rost.
Ebédre főtt zöldség mellé egy kis csirke vagy pulykamell(én ma azt ettem, bár reggelire csak teát ittam, amiben volt cukor meg citrom, de nem bírtam mást, nem tudom miért, mindegy, a lényeg, ebédre pulykamell kevés rizs és egy fél rúd kígyóuborka volt).
Vacsorára megint nem ettem, ma ilyen elcseszett vagyok, de amúgy túró és nyers zöldség vagy light sajt/cottage cheese is jó, nem kell sok, a zöldség legyen a több.
13/13 anonim válasza:
Semmi értelme. Lefogyni lefogsz, eléted a célod és kamatostul visszahízod fele annyi idö alatt. Olyan diétával kell fogyni ami a cél elérése után is tartható, változatos. A cél eléréséig 3-400kcal deficitben leszel, mután eléred a kívánt súlyt megemeled 2-300kcal-val, ki kell tapsztalnod mennyi kell ahhoz, hogy súlyt tarts. Naponta mérd a súlyod mindig reggel, de átlagolj hetente, mert 1001 dolog befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!