Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen boltban vásárolható...

Hosszúhajú kérdése:

Milyen boltban vásárolható kész édességet esznek a ketogén diétások?

Figyelt kérdés
tudom étcsoki meg protein. étcsokit nem nagyon szeretem, protein szelet drága. ezen kívül? de olyan, amit meg is lehet fizetni, úgy értem mintha sima csokit vagy péksütit vennék árban, tehát ne 5-ször annyiba kerüljön. vagy ez elkerülhetetlen, csak drágább édességeket lehet? nem receptekre gondolok, ( főzök elég sós dolgot, nem akarok még édeset is ) sütiféle, csokiscuccok?

#édesség #ketogén #ketogén diéta #ketogén édesség #ketogén desszert
2023. dec. 31. 01:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9. juuuudejósokat írtál, köszönöm! tényleg dietetikus mondta hogy ne ketózz? de akkor egy másik miért mondja hogy pont ezt tedd? én már ezt nem bírom követni, hogy döntsem el ha nem vagyok orvos, hogy melyik a jó? a kalóriás dolog nem jön, 22 napig ittam 1 liter tejet 550 kalória és víz. 1 kiló ment le - egy hormonszabályozó gyógyszert szedtem mellette.

10. nem vagyok érzelmi evő, sőt, összeszűkül a gyomrom és akkor enni se tudok - nemhogy sokat... én csak aza alapján tudok dönteni hogy mi az ami eddig bejött mi nem. amit 3. válaszban adtam az adott némi magyarázatot arra miért nem jött be a kalória cucc ezért gondolkodtatott el.

találtam még egyet, itt is beszél pl a kortizol hatása , megemelkedett kortizol nőknél, éjjel-nappal ciklus borulás, melatonin szint - és hát telitalálat, én reggel 6-4 ig szoktam aludni. melatonin nem termelódik, kortizol nő, így az inzulin is - egyenlő hízás. a hormonoknál keresem a megoldást. - pláne hogy változóban lévő nő vagyok.

https://www.youtube.com/watch?v=7eKHqzdCJoc

2023. dec. 31. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én például semmilyent, pedig édességes voltam, mióta ketoban vagyok, egyszerűen nem kívánom, veszek 90%-os étcsokit ami ezer évig elég nekem,néha sütök keto sütit, de nem remegek érte, inkább bogyós gyümölcs joghurtba...
2024. febr. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!