Mit egyek utazás alatt, ha diétázom?
Mondjuk azt, amit amúgy is, de tényleg, sokkal jobb éhezni :D
Dobozolsz el kaját, és ennyi.
en ertelek...uncsi is sokszor a kocsiban es az ember többször ehezik meg mint otthon vagy munkaban.
Nyers zöldsegek összevagva, Hummus, vagy egyebb tunkolni valo cucc (figyelj hogy ne legyen margarin alapja pl mert azok kaloriadusak nagyon), 1-2 gyümölcsöt, ropi, 2 zsemle, ragogumi, cukormentes cukorkak, innivalo dögivel, rizs salatatkeszithetsz otthon elöre dobozba egyy adagot vagy couscoust.
Valami táplálót. Az a lényeg higy ne éhezz és ne is unalomból egyél.
A helyedben készítenék egy szendvicset amit hamar megeszek hogy ne romoljon es dobozolnek melle egy doboz elokeszitett zoldseget
Amellett lehet pl banan, etcsoki, olajos mag, zacskos gesztenye, korpás keksz az ut tobbi reszere
Ha visztek hutoladaty en biztos 3 szendvicset vinnek
Ha tudsz akkor csinalhatsz tk lisztbol meg sonkabol pizzas csigakatx en meg azt szoktam vinni
Vagy szinten ha van huto akkor valamilyen wrapet
Ha 22 órás autóút, akkor én jobban bírnám evés nélkül. Amúgy is szenvedés egy ilyen út, hátha még le is terheled közben az emésztőrendszered.
Lehet, csak nekem ennyire furcsa, hogy autóút közben enni kell, meg folyamatosan ragcsálni, nasizni valamit, de én ettől tuti rosszul lennék.
A tippem, hogy ha eszel, akkor ne egyél út közben, hanem vigyél magaddal kedvedre való főtt ételt (pl. TK. gabona köretnek, saláta és valamilyen könnyű fehérjeforrás (én vegán vagyok, nálam ez pl. Párolt tofu lenne) és ezt egyétek meg lassan egy autós pihenőben. Utána esetleg egy klassz protein-shake ha még éhes vagy, vagy gyümölcs zárásnak.
Ha pedig nassolnál, akkor egyértelműen a teljes értékű ételek játszanak:
- olajos magok
- nyers gyümölcs/zöldség
- humusz mártogatós
- vegán fehérjeszeletek/raw-bars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!