Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nagy butaság lenne?

Ez nagy butaság lenne?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva utazom Olaszországba másfél hétre, ott ugyebár rengeteg tészta, pizza és sok sok finomság van. Nos, mivel nagyon szeretek enni, új ízeket kipróbálni ezért biztos vagyok benne, hogy nem fogok és nem is szeretnék megvonni magamtól majd ott semmit, amihez megjön a kedvem. Ezért arra gondoltam hogy most egy hétig gyümölcs és zöldség 'kúrát' tartanék, és ott pedig kedvemre enném magam.

Ezt nem szeretnék többször megtenni, de szerintem ez nem lenne olyan őrültség, szerintetek?

2015. okt. 13. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet :) Egy hét alatt is elszokik a szervezeted a "nehéz" kajáktól mint a tészták, pizza, sütik stb., szerintem ezzel csak azt érnéd el hogy hirtelen leterhelnéd a gyomrodat. Én azt csinálnám a helyedben, hogy most kicsit kevesebbet/ mást ennék, de nem csak zöldséget és gyümölcsöt, hanem húst is stb. Ott nyugodtan egyél amit megkívánsz, másfél hét alatt nem lehet sokat hízni, zsírt max 1 kilót szerintem. Ha hazajössz, annyit simán leadsz hamar, és így nem is lesz panaszod mialatt kinnvagy.
2015. okt. 13. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
kajálj rendesen ne egyél csak gyümölcsöt hülyeség attól is hizol lehet nem hiszed de igen a gyümölcs cukrot a szervezet csak a májban tudja tárolni kb 50g ot utána zsir lesz az egész ehetsz ott pizzát valoszinüleg én is ennék pedig nagyon szigorú diétám van de igazi olasz pizzát máshol ugy se kapsz és azt modják h az nagyon jó
2015. okt. 13. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, én nem is szeretnék fogyni, 157 cm és 46 kiló vagyok, szóval minden oké, a gyümölcsöket nagyon szeretem, nem zavar a gyümölcs cukor és nem hiszem hogy ha nem eszem szénhidrátot akkor egy hét alatt híznék a gyümölcsöktől.. De nem is azt mondtam hogy csak azt, hanem párolt zöldségeket, magvakat..
2015. okt. 13. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
te tudod nagynéném igy akart fogyni gyümölcsnap fehérje nap ch nap meg ch t nem eszünk fehérjével hát csak ugy fogtam a fejem
2015. okt. 13. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

gyurós1996, amikor megjelentél, vitáztunk párszor, de most egyre szimpatikusabb vagy :D Ja, a 90 naposra én se kicsit fújok...

Kérdező, butaság lenne, mivel nagy ívben tojsz a tested igényeire. Mi a lótúróért akarsz szinte csak szénhidrátot enni, amikor sokkal fontosabb a fehérje, de még a zsír is? Szüksége van rájuk a testednek.

Az első szerintem jól mondja, nem árt, ha nem hirtelen a váltás, hanem felkészíted a tested a várható pizzázásra...

A szénhidrát nem érne durván a sok zöldség és gyümölcs után, az igaz (ez fontos, mert nagyon beteg tud lenni valaki, ha elszokott a szénhidráttól, majd bevisz egy csomót), de azért mégiscsak nagy lenne az ugrás. S nem tudhatjuk, hogy jól bírnád-e, ez bizonyára emberfüggő.

A magam részéről normálisan ennék itthon, majd megkóstolnám az érdekes ízeket, de nem ennék pizzát tésztával és sütivel egész nap... Lennének normális, a szokásos életmódomhoz passzoló étkezéseim is.

2015. okt. 13. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen hülyeségek nem segítenek semmit, sőt még árthatnak is. Nem kell semmilyen kompenzáció sem előtte, sem utána.
2015. okt. 14. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez lenne a legnagyobb butaság. Lelassítanád az anyagcseréd mire oda jutsz, hogy enni szeretnél. Ne változtass semmit.

Az utazás során érezd jól magad, próbálj ki mindent amit szeretnél. UTÁNA, majd meglátod, hogy ártott-e. Ha azt veszed észre, hogy híztál és pár nap alatt nem változik (miután visszatérsz a normális kerékvágásba), ugyanis ha amúgy nem eszel sokat, könnyen lehet hogy csak vizet "szedsz fel". Szóval ha nem áll vissza a mérleg nyelve egy hét után sem akkor kezdhetsz diétába. Kicsit csökkented a ch bevitelt, sportolsz valamit és utána minden visszaáll a normális kerékvágásba.

Jó utat!

2015. okt. 15. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!