Ez nagy butaság lenne?
Egy hét múlva utazom Olaszországba másfél hétre, ott ugyebár rengeteg tészta, pizza és sok sok finomság van. Nos, mivel nagyon szeretek enni, új ízeket kipróbálni ezért biztos vagyok benne, hogy nem fogok és nem is szeretnék megvonni magamtól majd ott semmit, amihez megjön a kedvem. Ezért arra gondoltam hogy most egy hétig gyümölcs és zöldség 'kúrát' tartanék, és ott pedig kedvemre enném magam.
Ezt nem szeretnék többször megtenni, de szerintem ez nem lenne olyan őrültség, szerintetek?
gyurós1996, amikor megjelentél, vitáztunk párszor, de most egyre szimpatikusabb vagy :D Ja, a 90 naposra én se kicsit fújok...
Kérdező, butaság lenne, mivel nagy ívben tojsz a tested igényeire. Mi a lótúróért akarsz szinte csak szénhidrátot enni, amikor sokkal fontosabb a fehérje, de még a zsír is? Szüksége van rájuk a testednek.
Az első szerintem jól mondja, nem árt, ha nem hirtelen a váltás, hanem felkészíted a tested a várható pizzázásra...
A szénhidrát nem érne durván a sok zöldség és gyümölcs után, az igaz (ez fontos, mert nagyon beteg tud lenni valaki, ha elszokott a szénhidráttól, majd bevisz egy csomót), de azért mégiscsak nagy lenne az ugrás. S nem tudhatjuk, hogy jól bírnád-e, ez bizonyára emberfüggő.
A magam részéről normálisan ennék itthon, majd megkóstolnám az érdekes ízeket, de nem ennék pizzát tésztával és sütivel egész nap... Lennének normális, a szokásos életmódomhoz passzoló étkezéseim is.
Ez lenne a legnagyobb butaság. Lelassítanád az anyagcseréd mire oda jutsz, hogy enni szeretnél. Ne változtass semmit.
Az utazás során érezd jól magad, próbálj ki mindent amit szeretnél. UTÁNA, majd meglátod, hogy ártott-e. Ha azt veszed észre, hogy híztál és pár nap alatt nem változik (miután visszatérsz a normális kerékvágásba), ugyanis ha amúgy nem eszel sokat, könnyen lehet hogy csak vizet "szedsz fel". Szóval ha nem áll vissza a mérleg nyelve egy hét után sem akkor kezdhetsz diétába. Kicsit csökkented a ch bevitelt, sportolsz valamit és utána minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!