Kenyeret kiiktatni...tippek reggelire,vacsira?
Egy ismerösöm ledobott 5 kg-ot es szuperul nez ki a böre is (regebben problemas volt).
Elmeselte hogy egyszeruen nem eszik pekarut.
Biztos van itt mas aki szinten nem eszik pekarut vagy keveset (neha-neha) csak.
Azoktol kerdem akkor mit esztek helyette?
Nekem bevallom hozza tartozott eddig a reggelihez a kenyer vagy egy bableveshez vagy gyors vacsihoz egy kenomajas kenyer paradicsommal stb.
Köszönöm a tippeket.
(az ismerösömet nemtudom , akarom megkerdezni mert csak tavoli ismeros akit kb sosem latok)
Anyám példáját tudom erre felhozni, aki elkezdett regenor diétázni, mert valaki mondta neki, hogy az milyen jó. Nem evett gyors szénhidrátot, se kenyeret, se pékárut. Leadott 2 hónap alatt 8 kilót, ami dícséretes, aztán persze mesélte, milyen jó a regenor diéta. Kérdeztem tőle, hogy miket eszik és legfőképp mennyit? Aztán kibújt a szög a zsákból... Persze nem lehetett vele megértetni, hogy nem a regenortól fogyott le, hanem attól, hogy kalóriadeficitben volt 2 hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!