Kenyeret kiiktatni...tippek reggelire,vacsira?
Egy ismerösöm ledobott 5 kg-ot es szuperul nez ki a böre is (regebben problemas volt).
Elmeselte hogy egyszeruen nem eszik pekarut.
Biztos van itt mas aki szinten nem eszik pekarut vagy keveset (neha-neha) csak.
Azoktol kerdem akkor mit esztek helyette?
Nekem bevallom hozza tartozott eddig a reggelihez a kenyer vagy egy bableveshez vagy gyors vacsihoz egy kenomajas kenyer paradicsommal stb.
Köszönöm a tippeket.
(az ismerösömet nemtudom , akarom megkerdezni mert csak tavoli ismeros akit kb sosem latok)
Nem a kenyéren múlik.
Valószínűleg a bőre nem a kenyér elhagyásától tisztult ki. Semmi olyan nincs a kenyérben, amit amúgy ne vinnél be másból a hétköznapok során, szóval telesen felesleges kiiktatni.
Én egyáltalán nem eszem kenyeret, vagy pékárukat pl. Reggelire zabkását szoktam enni, cukor nélkül, egy pár szem mandulával, kesudióval, mogyoróval. Tízóraira 1 vagy 2 db főtt tojást zöldségekkel, salátával és mellé puffasztott rizsszeletet szoktam enni. Igaz, én összességében elég szigorú diétát tartok, nem eszem pl bablevest, pörköltet, ilyesmit, de semmihez nem hiányzik a kenyér.
Ha te nagyon nem tudsz lemondani róla akkor javaslom hogy 1-1 szelet teljes kiőrlésű kenyeret egyél alkalmanként. A cukros, fehérlisztes péksütiket szerintem el kellene felejteni...
3as ezek ilyen hirtelen kitöresek az ilyen valaszoloknal mint nalad?
elegszer lattam hogy megallapitottam leadott jo par kilogrammot es nem burjanzik a boren a gennyes pattanas. puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!