Ha egy alapból vékony ember 2 hét alatt lefogy 5 kg-ot(ami tegyük fel, igen, zsír és izom) akkor az meglátszik rajta?
Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, ne kövezzetek meg, csak kíváncsiságból kérdezem
Mert oké hogy állítólag azzal víz és izom ment le, de attól még ugyanúgy csökkent a súlya, pl így a nadrágja is lötyög rajta, nem?
2022. dec. 22. 20:10
3/11 anonim válasza:
Izom nem nagyon megy le ennyi idő alatt, maximum a térfogata csökken.
Zsír + víz inkább.
De igen, meglátszik.
4/11 anonim válasza:
Meglatszik igen.de valoszinuleg mivel csak viz ezert gyorsan visszamennek az elvesztett kilok
5/11 anonim válasza:
Picit meglátazik, de annyira nem durván
7/11 anonim válasza:
aki vékony és két hét alatt 5 kilót fogy z hazudik
ha valaki este méri magát, lehet hogy két hét mulva reggel wc után, evésivás előtt 5 kilóval kevesebbet lát
ez béltartalom és víz. se izom, se zsír
8/11 anonim válasza:
#7 én 1 hèt alatt fogytam 5 kilót koplalással..nem biztos hogy hazudik
10/11 Metionin válasza:
7,8. Én is amikor szalmonellás voltam. Amikor kijöttem a kórházból, úgy kellett összefognom magamon a nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!