Melyik a jobb ha a szènhidrátot vagy a kcal számolom?
A 160 gramm dietat felejtsd el. Minden embernek mas mennyisegu szenhidratra van szuksege.
A kaloriat szamold es melle feherjet, szenhidratot es zsirt is. De nem egyetlen szám kell hanem egy bizonyos intervallumon belul legyen a súlyod masfelszeresényi gramm feherje, a tobbi szenhidrat es zsir
Szerintem ahogy érzed. Nagyon egyénfüggő. Nekem is folyton a kalóriaszámolgatást- megvonást javasolták,hogy azt csökkentsem, de egyszerűen nem jött be.
Élhettem én kicsivel kevesebb vagy sokkal kevesebb kalórián, kb mindegy volt. Vagy kínlódva fogytam irreálisan keveset úgy hogy kb folyton éhes voltam, vagy egyáltalán semmit nem fogytam. Amíg túl sok szénhidrátot ettem, nem fogytam semmit, vagy nagyon keveset, de közben annyira szenvedtem, hogy élethosszig képtelen lettem volna betartani.
Dietetikus azt javasolta, hogy a szénhidrátra figyeljek, azt csökkentsem, így azt tartom alacsonyan. 80-90 g körül/ nap. Szépen lefogytam, és nagyon jól érzem magam. Életmóddá vált számomra.
Szerintem próbálgasd mi az ami oké, és úgy egyél ahogy neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!