Ki miket szokott enni és hányszor esztek egy nap?
Általában 3x, mostanában 2x vagy akár 1x mert a melegben egyszerűen nincs étvágyam.
Fizikai munkát végzek (kerékpáros futár), minden napot egy kiadós (1000-1500kcal) reggelivel kezdem ami ma bolognai penne volt, tegnap carbonara spagetti, napközben izotóniás italporos lötyi és zabszelet, este fehérjeshake.
Napi 2-3x eszek
Tegnap pl 2 személyes bőségtálat ettem meg kétszerre.
Ma valami levest tervezek, holnap pedig rántott hús
Napi 3x eszem.
Tojás, húsok, húskészítmények, zöldségek, tejtermékek, olajos magvak, ch csökkentett kenyér és tészta minimálisan. Diabetikus édességek mértékkel. + Havi 1 csalónap amikor azt eszem amit megkívánok.
Emellett Heti 10 órát sportolok.
3,5 éve váltottam életmódot, azóta lefogytam, most már fél éve egészséges súlyt tartok.:) Szigorú diétán élek, életmódszerűen, de nekem szükségem van rá.
Napi 4szer eszem
Azt vett3m észre hogy Minden a mennyisegeken mulik ha fogyasrol van szo. Illetve konnyebb tartani a kis mennyisgeet ha az etel minosegu, sok a rost es a folyadek
Reggeli
Teljes kiorlesu kenyer sajtkrémmel/humusszal + zoldsegek + sovány sonka/sajt/tojás
Zabkása/rizskása/tejbebulgur gyümölcsökkel, magokkal
Joghurt cukormentes granolával vagy gyumolccsel
Turokrem zabbal, magokkal, cukormentes lekvarrak
Ebed
Lasagne durum tesztabol, 7 szazalekos daralt hussal
Toltott paprika sovany daralthussal
Barmilyen fozelek (bab, borso, lencse, karalabe, kukorica stb) valamilyen feherjevel
Krumpli vagy edeskrumpli olaj nelkul elkeszitve hasabnak purenek stb valamilyen feherjeforrassal
Bulgur/koles/rizs/hajdina akar belekeverve zoldsegekkel akar anelkuk valamilyen sovany feherjeforrassal
Durum teszta alacsony kaloriatartalmu tejszinnel, valamilyen feherjeforrassal es zoldsegekkel pl spenot
Valamilyen feherje = serteskaraj, sertescomb, csirke vagy pulyka vagy kacsa comb es mell, tofu, szejtán, hal, tenger gyumolcsei stb - ezek lehetnek sajtos, tejszines dios, zoldséges, paradicsomos stb szószban vagy magukban különböző fűszerekkel és kombinációkkal
Uzsonna: turokrem vagy joghurt
Tk lapkenyer vagy wasa kenyer (nem abonett) humusszal vagy sajtkremmel melle zoldsegek
Vacsora: ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!