Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogy lehet vekonyabb derekam,s...

Hogy lehet vekonyabb derekam,szelesebb csipom es kerekebb,nagyobb fenekem? Heti 4-5* szoktam edzeni. 40perc szobabicikli+egy rovid hasazas(kb 7perc)+popsi edzes(kb 25perc) 158 cm vagyok 52 kg Testzsir tomeg: 11,1kg testzsir%:22,3 Vazizom:20,6 kg

Figyelt kérdés
Egeszsegesen eszem,elhagytam a cukrot csak eritritet hasznalok, csak teljeskiorlesu tesztat,pekarut eszem. Basmati rizst eszem, tejtermeket nem nagyon fogyasztok,helyette kokusztej,mandulatej. Napi otszor eszem, rostdusan.
2022. júl. 20. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ki meselte neked hogy nem csinalhatsz súlyzós edzést??

Feltámad újra a mítosz:Nehogy megemelj valamit fiam mert 150 cm maradsz öreg korodra!!

El lehetne már felejteni ezt a baromsagot.

A világklaszis súlyemelők 7,8 évesen kezdik az edzést.Mégsem törpék.

Pedig ott aztan nem két kis rózsaszínecske egykezes hibilimbizés van hanem nehéz komoly tarcsák!

Nem fogsz megrokkanni ne félj.Kezdőként ugyse 200 kilókat fogsz emelgetni.Mire lányként komolyabb súlyokig érsz az is jópár év.Ugyhogy űzenem innen a mentorodnak hogy nem kell annyira fosikázni ha meglat egy rudat a kezedben!!

2022. júl. 25. 16:23
 12/12 Kései Sirató ***** válasza:
A csípőd legfeljebb terhesség, szülés során fog szélesedni, egyébként nem.
2022. júl. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!