Cukorbetegként szénhidrát szegény minta étrend kellene ha megoldható? Reggeli 40 Ebéd 60 Vacsi is 30 vagy 40 g szénhidrátot kellene hogy tartalmazzon
Ez nem ch szegény, sőt
Egyébként a köretet kell minidg kb 5 grammal a minta alá belőni (krumpli, koles, bulgur, tk kenyer, zab stb) es a maradek ugyis kb 5öt ad ki.
Amúgy a szokásos. Valami komplex ch valami sovány fehérjével
A cukorbetegeknek ajánlott 160 ch-s diéta azoknak sokkoló, akik eddig csoki-csipsz-meki-kóla étrendben mozogtak.
Aki egy kicsit is odafigyel, a 160 elég sok, én tuti híznék vele meg sz.rul is esne.
A kalóriabázis.hu-n ha beírod az eteleket, kiadja es össze is adja hogy egy nap mennyi ch-t ettél.
5. én nem foglak leszólni, ahogy te engem, szóval csak annyit ajánlok neked is, hogy menj olyan orvoshoz, aki ért hozzá, ezek a dolgok feleslegesek. ha valaki jól érzi így magát tegye, de cukorbetegként sincs szükség ilyen mondvacsinált dolgokra.
mondom, ha nekem nem hiszel, járj utána olyannál, aki ért hozzá.
"160 az alap"
?? Mihez? Ketóban 30, hosszútávfutáshoz nekem a 300 sem sok, cukorbetegként meg minimalizálni kéne, főleg a gyors szénhidrátokat.
160 nem alap, hanem sok, föleg egy olyan embernek, akinek szénhidráttal van baja.
A hülye meg te vagy, 5. És nem az voltam, akibe beleálltál, csak gondoltam szólok hogy fordítva ülsz a lovon.
Feltettem egy kérdést nem kell itt kakaskodni és szeretnék a kérdésre választ kapni
Mert nekem az hogy max 1 szelet kenyeret ehessek reggelire kicsit kevés
Egyébként arra lettem volna főként kívancsi hogy a reggeli es a vacsorai szénhidrát adagot hogy lehet kihozni ugy ha nem eszek kenyeret és természetesen a vércukrod is szinten maradjon
Hát ne egyél kenyeret reggelire, nem olyan nehéz.
Egyél tojást zöldséggel, túrókrémet, zabpelyhet, smoothiet, annyi választék van.
A kalóriabázis.hu-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!