Milyen szénhidrátszegény ételeket tudnék magammal vinni suliba?
Tojásos ételek - Rántotta, tükörtojás,omlett
Szénhidrát csökkentett kenyér szendvicsként is opció lehet szerintem
Az egyes válaszolót kiegészítve csirkemell ,pulykamell valamilyen zöldségkeverék, saláta, akár egész sárgarépa.Paprika,paradicsom.
Halkonzerv
Ha csak reggeliig kell birja akkor tojás simán, sok zoldseggel
Amugy meg pl sajttekercs, vagy korozott vagy turokremek
Tojás, hús-zöldségek, ch csökkentett kenyérből szendvics
5. Nem ez volt a kérdés!👎
7. Senkit sem érdekel a te egyéni véleményed a kérdést illetően. Mindenkinek joga van kérdezni, és a konkrét kérdésére válaszokat kapni!Ha a kérdező szénhidrátszegényen szeretne táplálkozni, ami egy jó dolog tud lenni, akkor ehhez neki minden joga megvan.
Én a kérdezőnek válaszoltam, a tudásom, tapasztalatom szerint, mert arra volt kíváncsi.
+ Egyszer felhívtam a figyelmedet arra, hogy nem követted a gyakori szabályzatát, miszerint a feltett kèrdésre kell válaszolni. De a stílusodból úgy làtom a jövőben a jelentés - ignorálás jobb út lesz.
Kérdező, ne törődj a kötözködőkkel! Úgy egyél ahogy neked jó!
Hogy a fenébe ne lenne köze a ch-nak?
Tudod,a szénhidrátot a szervezet lebontja,és cukor lesz belőle,amivel nem nagyon tud mit kezdeni,és nagyon szereti zsírként eltárolni.
Ehet valaki 1000 kalóriát egy nap alacsony fehérjetartalommal és túlzott szénhidrát és zsír aránnyal...az eredmény mégsem olyan mintha enne 1700 kalóriát magas fehérjetartalommal bíró ételekből,normális vagy alacsony zsír és szénhidrát tartalommal.
Szénhidrát alapú élelmiszerekkel nem tud senki hosszú távon alacsony kalóriabevitelt tartani.Mert folyamatosan éhezni fog.A fogyáshoz életmódot is kell egyben váltani,és normális,tápláló ételeket kell fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!