Hogy lehet ez ,baj?
Figyelt kérdés
Újra dietazok. Nem számolok semmit most, mert tavaly is dietaztam lefogytam 25kilot de akkor mindent számoltam ugy hogy tudom nagyjából mibe mennyi ch kcal van. 3napja ujra kezdtem a diétát igy halad a súlyom: szerda 73.90 csütörtök: 73.70 Ma :72.90
Nem ettem kevesebbet tegnap mit jelent ez a -1 kg majdnem 1nap alatt?
2021. dec. 3. 08:43
1/9 anonim válasza:
Kb annyit jelent, hogy kakáltál egy nagyot. Nem ment le 1 kg zsír egy nap alatt, abban biztos lehetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem kakáltam 4 napja na mindegy. En nem azt hiszem hogy zsir pont hogy az ellenkezője nem akarom hogy gyorsan menjen a fogyás mert az gyorsan is vissza jön! Ezt mar egyszer elkövettem! Ezert is kérdeztem hogy "_baj" mert nem szeretném
2021. dec. 3. 09:16
3/9 anonim válasza:
Ha már fogytál 25 kilót, akkor nem értem miért problémázol ilyesmin. iztos akkor is volt olyan, hogy visszaugrott a mérleg, egyik nap akár 1-2 kilóval többet mutatott mint előtte vagy akár ugynazt mutatta több héten keresztül. Ez teljesen normális. Nem tudom milyen módszerrel fogytál, de nem érdemes csak a ch kcalokat figyelni, a zsír grammja pl. több mint kétszer annyi kalória mint a ch.
4/9 anonim válasza:
3 napja kezdted el. Ez azt jelenti, hogy ez még semmilyen változást nem okozhatott.
Egy nap folyamán simán lehet 1-2 kiló súlyingadozás. Ez nem fogyás/hízás.
Egyébként is hülyeség naponta mérni magad. Egy héten egyszer bőven elég.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen diétát követsz de ennyi idő alatt simán kimehet belőled a felesleges víz ez lehet 1-2kg simán
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.ketot dieta
2021. dec. 3. 18:25
9/9 anonim válasza:
2-3 hetente érdemes egy súlymérés csak hogy lásd hogy állsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!