Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen édességet egyek,...

Milyen édességet egyek, amiben 100 g-ban max. 300 kcal van?

Figyelt kérdés
Nyáron a jégkrém segített, egy tölcséresben volt 200-220 kcal és az nagyon segített tartani a keretem, de most már túl hideg van nekem az ilyen fagyos cuccokhoz... Olyat keresek, ami NEM gyümölcs
2021. okt. 20. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Túrókrémet készítek, sovány túrót egy kis joghurttal, édesítővel, pár csepp citrommal kikeverek.

Tálkába teszem, utána cukormentes szörpöt felforralok, beleöntöm a kevés vízzel elkevert agar-agart, és ráöntöm a túrókrém tetejére. Gyümölcszselévé szilárdul. Hűtőben 3-4 napig eláll (több adagot csinálok egyszerre).

Zabpehelylisztből sütök palacsintát, a fenti túrókrémmel töltöm.

Cukor nélkül, édesítővel főzök pudingot (mandulatejjel, kevesebb kalória, de sima sovány tejjel is csinálhatod).

Ezek mind 200 kalórián belül vannak.

Illetve rengetegféle süteményt sütök, most éppen céklás-zabpelyhes korongok vannak készen, ebből 1 tenyérnyi korong kb. 60 kalória. Nagyon sokféle alacsony kalóriatartalmú, de finom süteményt lehet sütni.

2021. okt. 20. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Mi lenne, ha olyan édességet ennél, amit szeretsz, csak nem 100 gramm mennyiségben?

Nekem ez vált be. Ha rendszeresen eszem csokit, de keveset, akkor simán meg tudom állni, hogy csak annyit egyek belőle, amennyi belefér a kaloria keretbe.

2021. okt. 20. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Én sem kotyvasztok magamnak ilyen vackokat. Eszem a sütit, mértékkel, edzek, és egy gramm nem jön fel.
2021. okt. 20. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Ém köleskását szoktam, 25 gr koles, 2 dl novenyi tej.

Vagy fehérje szeletet

Vagy müzliszeletet de abból kb mind cukros

Néha müzliket szoktam nassolni. Kimérek 40 grammot egy kistálba és az is 200 kcal körül van

Kinder tejszelet, turo rudi ilyesmik mind annyi kcal (200 alatt) csak hát az sem egészséges

Túrókrém minden mennyiségben

2021. okt. 20. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Fúj
2021. okt. 20. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi bajotok van az 1-essel, tök jókat mondott
2021. okt. 20. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Növényi tejek, van több íz belőlük. Natúr joghurtba gyümölcsök, diétás müzliszeleteket is lehet csinálni. Fehérjeporból sütiket. Van diétás amerikai palacsinta recept is.

A neten mindenből van diétás változat is.

2021. okt. 20. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!