Fogyas = lottyedtseg?
Sziasztok, lassan ket hete raalltam egy dietara cagy igazabol kezdeti eletmodvaltasba.
10-12 napja szamomra megfeleloen etkezek, kb 5-10 kilo feleslegem van en 5 kilotol akarok megszabadulni tartosan...
Viszont eddig 1 kg ment le, rengeteg zold teat iszok, es szedek bioteches multivitamint is, de parommal ma veszeltuk hogy nem igazan indult meg be a fogyas viszont a fenekemen meg minimalisan a hasamon mar lathato vmi viszint egyuttal a combomon mindenhol veszitettem a feszessegbol... ez a viz miatt oehet?
Mit tegYek hogy ne legyek lottyedt? Terveimben ugy szerepel hogy lemegy az 5 kg es ezt kovetoen allok ra 100% a “rendes” testedzesbe, most csak ilyen inmel ammal tornazgatok-mozgok.
Ez igy helyes?
24 eves vagyok
Koszi!
1. Csak két hete tart a dolog.
2. Ez a hozzáállás, hogy otthon nem lehet izmot épìteni (de lehet, saját testsúlyos edzések pont megfelelnek erre), ezért inkább neki se állok semminek - egy tragédia.
Mindennap tolj végig 30-40 perces no equipment workoutokat a neten, járj el futni/biciklizni cardio-nak és hamar lemegy az a 10 kg plusz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!