Hogyan lehet fogyni sportolás nélkül?
Csak zsírból szeretnék fogyni, az izom maradjon, így szeretném. Sportolni meg nem tudok, mert nincs rá időm, hely a lakásban és pénzem elmenni ilyen helyekre... hogyan tudom megoldani? Nem is olya sokat, csak legalább 5kg-ot adjak le ennyinek is örülnék. 175cm és 77kg vagyok. 19/F és a fenekemen meg a combomom van rengeteg zsír, a hasam alján is egy némi zsír de a többi részen nincs sok. Ha befeszítem akkor nem érzek zsírt, kemény mindenhol kívéve a hasam alján (bár itt csak egy pici van de innen is kéne leadnom, mert nem szép így az alakom), a combomon és a fenekemen. Ha keveset eszek, azzal fogyok? Például: nem vacsorázok, csak vizet iszok, éheztetem magam, kevesebbeket eszek, azaz kcal-t csökkentek. Ezzel elérem a célom? 5kg vagy 7kg is elég nekem leadnom.
Ui: esetleg az ilyen fekvőtámaszozás az még szóba tudna jönni, vagy ami alkalmazások vannak pl ez: [link] ezeket tudnám csinálni de csak hétvégén és otthon.
Ha éhezteted magad, akkor izmot fogsz veszíteni, egyébként kiegyensúlyozott diétával is elkerülhetetlen, csak nem mindegy a mérték. Lehet kihagyni a vacsorát, de nem biztos, hogy bírod, vagy nem fogsz többet enni miatta a többi étkezésben. Nem mindegy, hogy mit eszel-iszol, rá kellene állni a víz ivásra, leszokni a snack-ekről, chipsről stb. kenyeret, tésztát kevesebbet enni, több zöldséget.
Ütős gondolat fekvőtámaszozni, ha hasi, és comb problémád van.. Gondolom kollégista vagy, nem hiszem, hogy nem tudsz felkapni egy sportcipőt, és elmenni 1/2-1 órát futni, heti 2-3x, és otthon meg saját testsúlyos edzést csinálni.
Tehát ha elkezdek lefogyni és sikerült az álomtestet elérnem és abbahagyom, akkor a dupláját visszahízom, ha visszaállok rendes étrendre és felhagyok a sporttal?
De nálunk semmi hely nincs a lakásunkban, udvaron.. utcán meg cigányok vannak mindenhol.. ezért peches ez az egész sport.. a másii meg, hogy látsz embereket sportolni, azok egyedül élnek és nem zavarja őket senki és semmi a sportban, ezért könnyű nekik. Én még iskolás vagyok és ezért se tudok sportolni. Nem vagyok elhízva de csak minimálisan.
Tehát foglaljunk össze légyszi.
-nem ehetek nasikat (chips, csokik, riso rizspudingok, zabfalatok, stb), igyak mindig csak vizet,
-teához még véletlenül se nyúljak hozzá,
-vacsorára 2 szelet kenyeret szoktam enni (félbarna) ezt csökkentsem le 1 kenyérre (amúgy néha sikerül 6 óra előtt elkezdenem enni és 6 óra elején befejezni a vacsorát, utána addig szoktam telefonozni míg be nem álmosodok, lehet ez 21 óra vagy 22 vagy több) vagy virslit eszek ebből 5-öt ettem mindig de ezt lecsökkentem 3 db-ra és fél kenyeret vagy kis egész kenyeret eszek hozzá (a virslit magában nem tudom megenni és félbarna kenyeret szoktam enni, illetve ilyet szoktak venni)
-reggelizni szoktam iskolába indulás előtt, mivel reggel nem tudok enni 1 szelet kenyeret szoktam enni
-hétvégenként legalább 1 órát használom az ilyen fogyókúrás appokat
De egyébként meddig kellene ezeket csinálnom, hogy elérjem azt a mínusz 5-7 kg-ot? És ha elértem és utána abbahagyom a hétvégenkénti fogyás gyakorlatokat, attól még megmarad az alakom? Nem hízok vissza meg semmi? Ha elveszítek 1kg zsírt akkor, az izomból mennyit veszítek el? De ha visszaépítem (gondoltam arra is, hogy testépítős alkalmazást is töltök majd le, hogy az izmaim megmaradjanak)
Küldök képet hogyan nézett ki iskolámban a héten az étrend: (a reggelit ne vegyétek figyelembe ezeket nem fogasztom, mivel nem vagyok kollégista):
Most nézem a tízórai egyáltalán nem ezek voltak, amiket beleírtak. Ma például paprika volt a paradicsom helyett.
Tegnap natúr danone joghurt volt egy szendvicsrúddal. Szerdán: szerintem ez volt. Kedd is rendben. Talán a hétfői is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!