Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kenyér, tészta, krumpli...

Kenyér, tészta, krumpli teljes elhagyásával milyen gyorsan lehet, ésszerű keretek közt fogyni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két évben, márciusig olyan helyen laktam, ahol nem volt lehetőségem főzni, szóval főleg szendvicseken éltem meg pizzát rendeltem. Aztán összeköltöztem három haverral, ismerőssel, de beütött a korona, így főleg inkább tésztákon meg krumplis ételeken éltünk. Mivel nekem amúgy könnyű fizikai munkám van/volt, de a munkahely bezárt, úgy a meglévő súlyom mellé március óta még többet felszedtem. Múlt hónapban adtam fel a kenyeret, a tésztát és a krumplit, ez mennyire hatékony?

Ne ajánljatok teljes kiőrlésű kenyeret, kekszet meg Abonettet, mert én ha egyszer elkezdem enni, egy szeletnél nem tudok megállni!

Gyümölcsöt eszem, néha zabpelyhet, de nem mindennap, rizst meg kuszkuszt. Ilyneket, hogy párizsi meg virsli meg bolti ketchup nem, mert ezek hozzaadott cukrot tartalmaznak.

Üdítőket nem iszom, csak 100%-os gyümölcslevet, de nem víz helyett, hanem amikor nincs lehetőségem gyümölcsöt enni.

Mármint nem csak ezt iszom, vizet, gyümölcsteát, mentát, tejet. És sok tojást eszem.

Édesítőszereket nem fogyasztok, a teát üresen iszom. A salátára még azelőtt is csak olajat meg balzsamecetet tettem.

2020. aug. 10. 08:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
abból a szempontból nekem bejött az, hogy nem eszek kenyeret és tejet, hogy így nem törnek rám falásrohamok. Három hónapja eszek így, és lassan de leadtam 2 kilót. Még egy kilótól kellene megszabaduljak, ami rámragadt tavasszal. Sokkal jobban érzem magam. És sportolok is, naponta.
2020. aug. 10. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!