Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Van itt olyan diétázó aki...

Leiyla kérdése:

Van itt olyan diétázó aki karácsony alatt sem eszik semmi édességet?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok ki és mit esztek helyette a főétel mellett?
2019. dec. 23. 18:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%

Elözö vagyok.

Chia pudingot csináltam magamnak, mandulatejböl, bogyós gyümölccsel, mandulaforgáccsal a tetején. Az is elég jól néz ki (Ìze nem sok van :D)

2019. dec. 24. 05:22
 12/27 anonim ***** válasza:
36%

Ez igen!

Kedves előző, gratulálok!

2019. dec. 24. 06:59
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Feleslegesen szenvedtek egyébként, ettől az alkalomtól nem hízna senki semmit, akármennyit ennétek. Pár nap alatt nem hízik vissza senki. Ráadásul hónapokig tartó fogyókúra után a csalónap is jól jön mert felpörgeti az anyagcserét, ami hozzájárul ahhoz is hogy a következő hetekben így tuti nem áll meg a fogyás. Lassan 3 éves tapasztalatból beszélek.
2019. dec. 24. 08:09
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
Akinek meg annyi önkontrollja nincs, hogy nem tud megállni hogy néhány szelet után hanem felzabálná az összes sütit, annak hosszútávon nem lesz tartós a fogyása, hiába hisz most a lelkesedéstől bármit.
2019. dec. 24. 08:13
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek veled utolsó. Én 20 kilót fogytam, úgy, hogy nem vontam meg teljesen semmit a cukros üdítőkön, és a reggeli pékárukon kívül. Tavaly is jóízűen ettem a vacsorát karácsonykor, és a finom sütiket. Nyilván nem tonnaszámra. De pár helytelen étkezéstől nem fogsz hízni, ahogy pár helyes étkezéstől sem fogsz fogyni.
2019. dec. 24. 08:54
 16/27 anonim ***** válasza:
41%
Az hagyán, én olyan diétázó vagyok, aki nem csak karácsonykor eszik édességet...
2019. dec. 24. 09:16
 17/27 anonim ***** válasza:
15%
Sosem eszünk cukrosat.Cukormentes bejgli, szaloncukor stb. A gyerek pici korától ehhez szokott, meg sem enné a cukros,émelyítő vackot.
2019. dec. 24. 09:49
 18/27 anonim ***** válasza:
7%
Egy kultúrált fogyózó szerintem úgy csinálja, hogy mások szinte ne is tudjanak róla - főleg azok ne, akikhez vendégségbe megy: nem kell, hogy sokat egyen, de igenis azt egye, amit kap, ne válogasson, ne problémázzon, ne adjon plusz feladatot a vendéglátónak azzal, hogy ő csak cukormenteset, stb. eszik.
2019. dec. 24. 12:33
 19/27 anonim ***** válasza:
34%
Én fogytam 30 kilót idén, tíz hónap alatt, szóval megengedtem magamnak egy pár falat mákosgubát :D
2019. dec. 24. 14:51
 20/27 anonim ***** válasza:
26%
Én személy szerint nem diétázok, hanem pár éve úgy picivel több mint 3 éve életmódot váltottam, sportolok és odafigyelek az étkezésre, valamint igyekszem minél egészségesebben étkezni ahogyan a pénztárcám ezt engedi. Persze ilyenkor karácsonykor, Szilveszterkor elengedem magam és akkor sütizek, szaloncukrot eszek, alkoholt is jóformán csak ilyenkor fogyasztok, mert egyedül ez az az időszak amikor egyáltalán nem vezetek, meg autóba is maximum utasként ülök ha megyünk valahova de ennyi. Úgy vagyok vele hogy az év minden napján szinte dolgozok, meg más egyebet csinálok, akkor edzek is rendesen meg aktívabban élek. Nálam ez az időszak az amikor kikapcsolom magam, családdal vagyok, barátokkal vagyunk, ha meg egyedül akkor filmezünk a párommal, játszunk, meg csak úgy elmegyünk csavarogni. Ilyenkor az edzést is minimalizálom maximum egy sétára megyek el és pont. Nekem ez az időszak ami megér annyit hogy bűnözzek, meg tényleg jókat egyek, ennyi igazán belefér. Hízni is maximum 2-3 kilót hízok. Na meg én alapból mértékkel eszem süteményekből, meg többnyire ebédre megyünk vendégségbe olyankor a vacsora az nálam elmarad, jól be nasizok így is, a vacsora csak plusz kalória, meg alapból estére már nem is kívánom az ételt ilyenkor, de simán megvagyok én így. A barátnőm igazi haspók, nő létére kegyetlen sokat tud enni, igaz azért ő is odafigyel az egészségére annak ellenére hogy ő nagyon nehezen tud hízni, ilyenkor ő azért jóval többet eszik mint én és alig látszik meg rajta. Persze 3-4 kilót is felszokott szedni januárra de azt ledobja 1 hónap alatt mert mozgó munkát végez és pikk pakk ledobja azt amit felhízik.
2019. dec. 24. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!