100g mogyoro nagyon sok dieta alatt?
Ma,illetve tegnap ettem 100 gramm mogyorot,mivel nagyon keves kaloriat eszek,igy ugye 100 gramm mogyiban (tescos) 612 kcal van,25g feherje es 50g zsir.Mellette ma ittam egy feherjeturmixot (110 kcal,26g feherje es par gramm zsir)
Ma meg enni fogok tonhalkonzervet (leontom rola mindig az olivaolajat) illetve kb 200 gramm natur joghurtot.Igy nem sok a mogyoro?
159cm/65kg/l
Ha belefér az étrendedbe akkor nem sok. Olyan étrendet kell tartani amit hosszútávon tudsz tartani. Ha ezt tudod, akkor ezt edd. A tökéletes csirkerizs csirkerizzsel étrendtől nekem is felfordul a gyomrom, egy hétig sem tudom tartani.
Írta valaki, hogy semmi normális kaját nem eszel. Ezt nem lehet tudni, a kérdezőnek nem ez az egész napi étrendje, csak kiemelt egy részletet, az is csak mára és a tegnapi napra vonatkozik...
Nem az egyes piszlicsáré tételek miatt kéne aggódni xD
A hosszú távú hatás és fenntarthatóság a lényeg. Megettél ehgy zacskó mogyorót? Egészségedre. Meg fogsz enni egyet minden nap (vagy más azonos szintű kaját)? Azt már akkor gondold végig. Úgyis csak hosszú távon tudod nézni, hogy hogyan változik a súlyod. (Pláne mert a napi ingadozás miatt csak az azonos napszakban mérteket lehet összevetni.)
Mérd meg reggel-este (este több), ha úgy gondolod túlettél mozogj (azt amúgy is), ha nem jól változik cserélj összetételt/mennyiséget/napi mozgást, úgy hogy a hangulatod és a munkavégző képességed/időd megmaradjon.
Nekem amúgy így ránézve a mai adagodra, hiányzik a bármilyen zöld, rostot nyugodtan ehetnél. Ez így kb. tiszta protein és koleszterin, ami fel se tud szívódni önmagában zöld nélkül rendesen, másrészt nem jutsz elég vitaminhoz.
(Persze nem vagyok szakértő, lehet hogy ez valami spéci ketogén diéta vagy mittomén, de én nem így raknám össze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!