A száraz vörösbor hizlal? Mennyi kalória van, egy 0,7-literes száraz vörösborban?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondták,az orvosok hogy nyugodtan ihatok !Néha! száraz vörösbort,cukormentes coca colával. Én úgy tudom,hogy kevésbé hizlal mint például a sör,vagy a keserű likőr. Néha iszok olyan 2-liter száraz vörösbort. Egy öreg,őszhajú 79-éves szakállas cimborám mondta hogy egy kis vörösbort lehet inni,sőt még jót is tesz! De csak mértékkel iszok :D Én szerintem néha hétvégén,egy kis száraz vörösbortól semmi bajom nem lehet. Olyan sűrűn meg nem iszok,hogy alkoholista legyek. Várok minden komoly őszinte választ!#ivás #száraz vörösbort diéta alatt?
2014. okt. 4. 07:11
1/6 anonim válasza:
Igazából te szerintem csak megerősítést vársz, ha itt neked valaki hivataloson bejegyzett több évig tartó vizsgálatokkal bebizonyítaná, hogy ez már pedig káros, akkor is csinálnád, szóval amit akarsz.
2/6 anonim válasza:
1 dl száraz vörösbor 68 kcal, 1 dl sör 44 kcal, 1 dl gyomorkeserü 250 kcal.
Szóval a vörösbor sem kimondottan diétás. A 2 LITER vörösbor rengeteg, ami még egészséges és belefér a "mértékkel" fogyasztásba, az max napi 1-2 dl!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Na,igen. Igazad van...De Én nem napi szinten,csak ritkán iszok. Mondjuk úgy két hetente.
2014. okt. 4. 09:00
4/6 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm a válaszod! ;)
2014. okt. 4. 09:01
5/6 anonim válasza:
Kéthetente ivás azért nem olyan ritka, a 2liter meg vízből is nagyobb mennyiség.
6/6 anonim válasza:
Egyszerre két litert? Huuu... Nem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!