Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit érdemes enni/ edzeni ha...

Mit érdemes enni/ edzeni ha hasbol szeretnek leadni?

Figyelt kérdés
Igyekszem megszabadulni a cukortol, edessegtol, cukros uditoktol, chipstol, mindenféle hizlaló felesleges ragcsatol. És a fehér kenyeret is csokkentenem. A halra és tengeri cuccokra sajnos allergiás vagyok szóval az ki van zarva de ezen kivul mit lehet? És hogyan edzek?

2019. nov. 25. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Kerüld a szénsavas üdítőket (nemcsak a cukrosat, hanem magát a szénsavat is, mert felpuffaszt!)
2019. nov. 25. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Hullahoppkarikázás, ugrálás, aerob edzések. Plusz hasizomerősítő gyakorlatok.
2019. nov. 25. 18:13
 3/13 A kérdező kommentje:
A hullahoppkarika is segíthet? :0
2019. nov. 25. 19:09
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Igen, segíthet. Miért, szerinted hol végzed a gyakorlatokat?

Derék+has... akkor úgy gondolod, hogy nincs a hasadra hatással?

2019. nov. 25. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Az nagyon nagyon jó.

A hulahopp. De ne erre a kis sima konnyure gondolj.

Állítólag van fa is,ami nehéz, én olyat nem kaptam.

Csináltam magamnak kpe csőből jó nagypt, és tele töltöttem sóval.

Na az nem viccelt. Igaz, hogy kékre zöldre ütöttem magam, de az elmúlt.

2019. nov. 25. 20:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Jaa hat én nem merek túl nehezet forgatni a csipomon mert meg van/volt repedve a medencem és nem tudom mennyire lesz ram jo hatással de majd meglatom mit tehetek :3 nagyon szeretnek fogyni
2019. nov. 25. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a hulahoppot hagyd ki.

De tényleg.

Keveset egyél. Járja futni.

2019. nov. 25. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Ami nekem segitett: nyújtás, gyors tempós séta napi 5 km, felülések 150/nap, fekvőtámasz 30/nap.
2019. nov. 25. 20:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen hogy valaszoltok és segitetek! Sokat érnek! :3
2019. nov. 25. 20:58
 10/13 Mr.Q77 ***** válasza:
100%

Tény: nincsen szelektált helyi fogyás (csak comból csak hasból stb.) Az hogy honnan fogysz (hol kezdesz először fogyni) ez teljesen genetikai adottság, független az edzéstől ill a táplálkozástól. Persze értelemszerűen megfelelő táplálkozás (kalóriadeficit) és edzés mellett fog megindulni a fogyás.

De sajnos a természet/biológia más prioritások mentén működik. Teszem azt ha valaki mondjuk combra hízékonyabb akkor ott jelenik meg először a fölös kalória zsír formájában, és ha be is indul a fogyás onnan fog legutoljára eltűnni.

Nincs lokális fogyás a szervezet egy rendszer, tökmindegy melyik izmodat tornáztatod, mi által adódik az energia igény amit zsírbontásból akar megoldani.

Tehát pl ha e hasból szeretnél fogyni akkor is tök fölösleges (csak) hasra csinálni edzést, mert nagyon kevés kalóriát éget és neked az a lényeg hogy rendszeresen mozogj és lehetelő legtöbb kalóriát égesd el. Tehát az egész testes, minden izmot megmozgató edzéseket preferáld. Persze a fogyás kulcsa a helyes táplálkozás.

2019. nov. 26. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!