Olyan oldal ahol megnézhetem a jó és rossz szénhidrátokat?
5 éve sokat fogytam, viszonylag gyorsan, amit visszaszedtem sajnos a hormonzavar és depresszió miatt.
Akkor emlékszem simán csak keveset ettem és megindult, pár hónap alatt -25kg, majd mindig beállt 1-2 hónapig de mindig továbbment.
Most már az elején bajban vagyok. Mert nem bűnözök, szigprúan számolom a kalóriát és a szénhidrátot is, semmi cukor, édesség, fehérliszt semmi ilyen.
Most a napom zabkásával indul, valami könnyű ebéd, uzsonnára natur joghurt vagy egy alma, vacsorára is főtt tojás meg ilyenek.
1 hete kezdtem csak, nem vártam csodákat, de azért 1kg-t azért igen.. :D Mivel eleinte kiürül a víz hirtelen le kéne menni 2-3kg-nak ami nem zsír tudom de akkor is. 1 hét alatt 0.95dkg, miközben anno első héten 5kg ment le.
Szeretnék olyan rostanyagokat bevinni ami jót tesz a zsírégetésnek és nem raktározom (nem éhezek, nem éreztem éhséget az 1 hét alatt, max ebéd előtt 10 percel mert tudtam mindjárt kész.. :D)
Fizikai munkát végzek ami lefáraszt így hogy kicsit gyengébb vagyok de van egy remek szobabiciklim ami anno sokat segített.
Megköszönném ha valaki tudna egy jó oldalt ajánlani :)
Bodybuildingen találtam korábban egy cikket, ami átirányított egy linkre, ott össze volt mind szedve 3 oszlopba. Ha jól emlékszem, akkor szó volt a FODMAPekről is.
Ha megtalálom, beszúrom ide a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!