Tudtok nekem mondani olyan recepteket ami finom és kalóriaszegény?
Cukkini, gomba, paprika, hagyma, paradicsom, hal, csirke, padlizsán az általad kedvelt kombinácóban nyársra (hosszú hústűre) felhúzva.
Szórd meg zöldfűszerrel, chillivel, citromlével, pici sóval. Ha kapsz folyékony füstöt, az is jó.
Tegyél egy tepsibe sütőpapírt, tedd rá, és süsd meg a grill alatt. Félidőbrn forgasd meg.
Ne kell rá zsiradék, és nagyrészt fehérje meg idény zöldség. Mosogatni se kell, csak kidobni a sütőpapírt.
1000 kalória? A koplalàsnak semmi értelme...
Amúgy hasznàlj chillit, csípőspaprikàt, borsot. Nagyon sok zöldségféle van ami finom, hús mellé köretnek. Ízlés dolga.
Én imádom a sült karfiolt, egészben, sajttal
Mivel keto diétán vagyok, ezért ehetek sajtot, nem tudom neked beleférnek-e a zsíros dolgok
Úgy csinálom, hogy felfordítom a karfiolt, alulról bele tudok dugdosni a rózsái közé sajtot, vajat meg mindenféle finomságot, beteszem egy tepsiben a forró sütőbe 10-15 percre egy kis vízzel alatta, ettől beleolvad a sajt meg a vaj egy kicsit, kiveszem, megfordítom, megkenem meleg vajjal, és megszórom sajttal kívülről is: visszadugom a sütőbe, és egy jó órányi sütés után ránézek: ha a sajt aranybarna, akkor kész van
Imádom a karfiolt szinte minden mennyiségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!