Mennyit fogytatok?
Paleosok, leírnátok, hogy hány kilóról indultatok, amikor áttértetek erre az életmódra, és mennyi idő alatt fogytatok le?
Valamint akin volt kb 20 kiló plusz legalább, mennyi idő múlva indult be a fogyás, lassan fogyott-e vagy gyorsan?
Tudom, nem csak erről szól és nem lóverseny, részben magam miatt is kérdezem, viszont ismerősöm miatt is, mert azt mondja, hogy vagy egy hónapig így étkezett és nem fogyott semmit. Ismerem már ezt a "diétát", de véleményem szerint akkor valamit elronthatott, ha semmit nem fogyott.
Köszi, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!
Illetve még érdekelne pörgős paleos fórum is, ha tudtok olyat, írjátok már meg légyszi, köszönöm!
Én 30 kilót fogytam le kevesebb, mint fél év alatt. Szerencsém volt akkor.
Egyébként ha érdekel paleos fórum, akkor priviben tudok linket küldeni, sok hasznos tanáccsal és infoval, recepttel segítjük egymást, a fórum zárt, szoval csak paleosok beszélgetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!