Kb 2 hete kezdtem a paleo diétába de nem látok semmi eredményt. Mennyi idő múlva foglátszódni valami vagy esetleg tapasztalni változást?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 09:23
1/8 anonim válasza:
Elöször is a paleo NEM fogyókúra, másrészt meg nem is igazán egészséges.
2/8 anonim válasza:
Fogyni kalóriadeficitben lehet és sokáig tart. Két hét az lófass.
3/8 anonim válasza:
Ne ijedj meg, nem fogod azonnal erezni a valtozast, ahhoz tobb ido kell. A csaladban autoimmun miatt csinaljak, azt mondjak h sokkal energikusabbak, es rengeteget lehet vele fogyni
4/8 anonim válasza:
Én soha nem éreztem nagy változást, egyes dolgok elhagyása azért jólesett, főleg, amikor lecsökkentettem a szénhidrátbevitelt (csak mert az ember paleózik, még ehet szénhidrátdúsan, nálam ez volt a helyzet alapból). De nekem a ketogén klasszisokkal jobb, paleóságtól függetlenül. Másnak pedig rengeteg szénhidrát kell a jó közérzethez és energiához, ez teljesen egyéni.
Fogyni a kalóriadeficittől fogyunk, étrendtől függetlenül. Persze egy jó étrend sokat segíthet, de attól még a mennyiségek számítanak.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Én kb. 1 hónap után láttam látványos változást.
Azóta eltelt még pár és már -15 kgnél tartok.
Ne add fel!
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat☺
2017. jan. 23. 17:23
7/8 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm. Tök csinos volt, aztán valami bekattant a fejében. Elkezdte ezt a paleo izét. Egy fél év múlva láttam újra, hízott olyan 20 kg.-t. De csináljátok csak.
8/8 anonim válasza:
Én 3 hét alatt fogytam 4 kilót. :) Nem vagyok h*lye, tudom hogyha visszatérek a rossz szokásaimhoz, akkor visszajönnek a kilók. Ez természetes minden diétában. Kitartás. Aki meg nem ért hozzá, arra nem kell hallgatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!