80 kilogramm vagyok hogyan fogyjak le nagyon gyorsan minden napra gondolok. Mit tegyek amit már az első héten tudok tapasztalni? (2 éve 45 kilo voltam)
igen mindennapra....
Ja és csak 13 vagyok :D
most voltam biciklizni bisztos meg volt az 1 kilométer de már 77 vagyok :D
3/4 óra alatt lefogytál 3 kilót?!
Akkor semmit, csak várjál.
szépen kikerülted a másik kérdést, újra felteszem:
milyen életmód mellett/hogyan tudtál 35kg-t hízni 2 év alatt? A hízás előtt hogyan étkeztél?
Ha az életmódodban nem következett be változás, úgy híztál hirtelen ennyit, akkor lehet, hogy egy orvost sem ártana felkeresni.
Egyébként ennyi zsírt nem lehet gyorsan leadni, ehhez kell 10-12 hónap, hogy egészségesen, lógó bőr nélkül, normális izomzattal megúszd. Az első és legfontosabb, a cukrot, péksütiket, fehér kenyeret le kell hagynod azonnal. Sok fehérjét, főleg soványabb húst kell enned sok zöldséggel. Ha ragaszkodsz a kenyérhez, akkor csak valódi teljes kiőrlésűt egyél, azt is mértékkel. Köretnek a zöldség mellé jó a barnarizs. Édesíteni lehet xilittel, steviával, előbbit azért mértékkel. Szacharin, és egyéb szintetikus édesítőt én inkább hanyagolnám, megoszlanak róluk a vélemények. A mozgás is fontos. Én 3 napot aerobozok, 3 napot súlyzózok egy héten, eddig jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!