Aki terhessége alatt is folytatta a paleot az mit evett amikor hányingere volt?
gyömbér.
De amúgy,ha egyből azzal kezded,hogy nehogy már valaki beszóljon,akkor nem ez a te oldalad,hanem ez:
Azert merz egyszer megeszed a kenyeret nem lesz bajod testepitesbe se szabad enni kerulom is de neha neha en is megeszek egy zsomlet vagy egy kis perecet mert finom
Amugy en krumplit ennek
Én ettem sima gluténmentes toastkenyérből pirítóst, mert kívántam.
De sütöttem paleo lisztvarázsból is kenyeret vagy más "pékárut". Ez a lisztkeverék elég jó, ajánlom, csak elég drága meg ugye macerás sütögetni:
Én egyébként a zsíros dolgokat kívántam még, tehát sok kolbászt, szalámit meg ilyesmit ettem. (Tudom van aki szerint ezt sem kéne.) Meg persze amit még megkívántam, a magam táplálkozási elvein belül.
Én glutént és tejterméket nem fogyasztok de rizst, kukoricát, krumplit igen. Így volt pár hét amikor főtt és sült krumplit ettem, mert az nyugtatta meg a gyomromat. Ezt lehet édesburgonyával vagy sárgarépával helyettesíteni paleoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!