Nessie Cullen kérdése:
Másnak is hányingere van a pro ana oldalaktól?
Figyelt kérdés
Ránéztem egyre, és azt hittem, rosszul leszek. cél a 18 alatti bmi? ez már soványság.2010. szept. 3. 20:50
1/4 anonim válasza:
Ezek az oldalak csak egy játéknak állítják be ezeket a betgségeket, a többségük csak elhízott nyafogó kislány, persze biztos vannak igazi betegek is...
Nem csak okoskodni akarok , én tapasztalatból tudom milyen betegnek lenni...
2/4 anonim válasza:
igen nekem is hányingerem lesz tőlük. pedig magam is ilyen betegséggel kűzdök. de ezeket az oldalatak nagyon utálom!
3/4 anonim válasza:
Tényleg...a legtöbb oldal szórakozásnak fogja fel,életmódnak,amivel le lehet fogyni.Például proana.mlapon hányási tippeket adnak egymásnak folyamatosan.Értitek ti ezt?Egy elvileg beteg ember,még mélyebbre rántja a másikat.Nagyon durva.Ellenben egy másik oldal gyógyulni segít.Bár ez már egy zárt oldal,de ettől függetlenül létezik.Szóval nem csak káros 'proana' site-ok vannak.Viszont ami azokon folyik...undorító és szánalmas.:/
4/4 anonim válasza:
ciki, de rakerdezek. mirol beszeltek? fogalmam sincs mi az a pro ana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!