Kókuszliszttel kapcsolatban tapasztalt valaki allergiát, gyomorpanaszokat?
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 09:41
1/3 anonim válasza:
Én nagyon sok mindenhez használom, az egész csalàd ezt eszi, és mi nagyon szeretjük, rendkívül magas a kalóriatartalma, és sok benne a vitamin is.
Semmi panaszt nem tudok rá mondani, max, hogy egy kicsit drága!:)
2/3 anonim válasza:
A szénhidráttartalma magas inkább, a kalóriatartalma alacsony. Bár ez bizonyára nézőpont kérdése.
Nem vagyok érte oda (az óriási vízszívása miatt nem igazán vált be szinte semmiben), de néha kis mennyiségben hasznos tud lenni. Bajom sosem lett tőle, igaz, nekem szinte semmitől nem lesz, kivéve a sok szénhidrátot.
3/3 anonim válasza:
Nem, semmi negativ tapasztalatunk nincs, es en nagyon sok mindenre allergias vagyok. 16 honapos kislanyunk is 9-10 honapos koratol rendszeresen fogyaszt kokusz lisztet, semmi negativ tapasztalatunk nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!