Igaz, hogy a citromlevet kifacsarás után le kell szűrni, hogy ne okozzon kellemetlen gyomorpanaszokat?
Azt olvastam egy újságban, hogy a citromlével ízesített víz nagyon egészséges. Lúgosít, méregtelenít, C vitamin pótol és csökkenti az étvágyat.
Azt is írja, hogy miután kifacsartuk a citrom levét szűrjük le, hogy a rostjai ne jussanak a szervezetünkbe, mert azok okozzák a citrom miatti kellemetlen gyomorpanaszokat. Ezt nem részletezik.
Igaz lehet? Próbálta már valaki?
Én edzésre szoktam citromos vizet vinni de sose szenvedek a leszűrésével. Már 3 éve így iszom és semmi bajom. :)
Am a szomjúságot is kiválóan oltja. :)
Azért tettem fel a kérdést, mert nekem a citromos víztől mindig sok lesz a savam és ég a gyomrom.
Az almaecettől viszont semmi ilyen gondom nincs. Viszont inkább citromot használnék, mert az mégiscsak egészségesebb. Meg a szaga is jobb.
Az almaecet nagyon egészséges!!!!!!!!!
Ha ég a gyomrod a citromtól akkor semmiképp ne válts át rá. Maradj az almaecetnél...:)
Oké, akkor maradok az almaecetnél.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!