A paleo kenyérneka szélét miből csinálják?
Ugyanabból, amiből belsejét. Viszont ami közelebb van a "tűzhöz" abból lesz a kenyér széle. Ez nem csak a paleo kenyérnél van így, hanem minden sütőben (kemencében..stb) sütött pékéipari és sok minden más termékre igaz.
Őszintén remélem, tudtam segíteni
:-)
A paleointelligencia napi kérdése...
Kell hozzá genetikailag módosított, többszörösen transzgén perjés növény, amit teljesen természetes módon lefejtünk a magjairól. Utóbbiakat két natúrkő között porrá őröljük, adunk hozzá forrásvizet és egy kevés élesztőgombát, majd állni hagyjuk. Utána természetes eredetű hőforrás segítségével addig melegítjük a masszát, amíg a felülete kellemes aranybarna nem lesz.Az így kapott élelmiszer a kenyér, a barna színű széle , mint látható, teljesen természetes módon jön létre, nem úgy, mint a teszkóban, ahol valami barna hártyával tekerik be, ami csak a szám szélét szúrja, de semmi íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!