Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szívesen kipróbálnám a paleo...

Szívesen kipróbálnám a paleo étkezést, de ezt már nem tudom hova tenni. Mi az igazság ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Konkrétan az ételtársításokra gondolok. Elvileg tojást/húst csak keményítőmentes zöldségekkel lehetne társítani. De akkor mi a helyzet pl. a banánból és tojásból készült palacsintával? Vagy a kókuszkenyérrel? A mézes kókuszreszelék is rossz kombináció? És a nyers gyümólcsökből, magvakból, tojásból, édesítővel készült paleo sütikről mit gondoltok? Valaki, aki ért hozzá, legyen szíves magyarázza már el nekem ezeket részletesen, mert jelenleg úgy érzem, hogy ebbe az egész ételtársításos mizériába fogok belebolondulni...
2014. aug. 23. 06:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző voltam.

Semmi akadája=semmi akadálya

Jessszus

2014. aug. 24. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony. Paleoban azt eszel azzal amit megkívánsz, nincs olyan, hogy valamit nem ehetsz valamivel a paleo előírásain belül. Szerintem tarts egy egyhónapos próbát, hogy hogy tetszik, hogy bírod, milyen hatásai vannak.. Szerintem nem fogz csalódni. Én általába így étkezem:

Reggeli: gyümölcssaláta, vagy valami tojásreggeli (főtttojás,rántotta,tükörtojás) általába 2 tojásból, mellé zöldség, vagy 1 olivaolajas halkonzerv zöldséggel

Ebéd: hús/hal/gomba valami zöldségkörettel (általába párolt vagy főtt zöldséggel)

Uzsi: 1 répa/1 paleo muffin/paleo fagyi/10-20 szem mandula

vacsi: zöldségleves, vagy ha reggel nem tojást ettem, akkor az zöldségekkel

Én imádom ezt az életmódot, sokat kaptam tőle. :)

2014. aug. 24. 16:55
 13/13 anonim válasza:
Én kipróbáltam, nem hiszek az ősember sztoriban, de a puding próbája az evés. Nyilván a mwi étkezés tele van glutén és tej elemekkel, logikusnak találtam ezt a részét és kipróbáltam. Tapasztaltam, hogy jobban nézek ki alkatra és étkezés után nincs azóta csoki ehetnékem, vagy nem jön rám a fáradékonyság. Az após mióta paleozik, újra tud dolgozni és nincs baja az erejével. Van akinek viszont nem való, mert sehogy sem bírja rávenni magát, vqgy a gyomra nem bírja valamilyen ok miatt.
2014. aug. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!