Miért nem bírom a diétát?
Ha éhes vagy, akkor az, amit csinált nem jó.
PL. igazán elehtnél normális köretet a főételedhez. A salátában nincs a vizen kb. semmi. Az nem elég kaja.
A kaja, amit felsoroltál annyira rosszul nem hangzik.
De a vacsorád tutira ne 1, hanem minimum 2 tojás legyen pl.!
Normális főtt zöldségköret az ebédhez!
AZ is fontos, hogy mennyit sportolsz? Mert, ha ilyen kaja mellett intenzíven sportolsz, akkor 2x ennyit is ehetnél...
Kevés a szénhidrát és egyoldalú a táplálkozásod a hús, tojás zsír az nagyon jangos. Eddig a szénhidrátot használta a szervezeted mint energia, most ezt zsírból kell megtegye át kell neki állni, ez a nehéz. A szénhidrát gyorsabban felszívódik mint a zsír. ha pedig még kalória mínuszban is vagy nem csoda hogy örökké éhes vagy.
Egyél többet nyugodtan, ehetsz paleós sütiket is. A paleónak nem az az a lényege hogy szenvedj és éhes legyél szerintem. Biztos hogy kell neked a paleó.? Mert más módszer is van.
Szálkásító étrend plusz aerob mozgás vagy intervallum edzés ami könnyen végrehajtható.
Hát, ha mozogsz is, akkor én ennél többet ennék.
Amit itt felsoroltál az elég kevés. Én vékony vagyok, de nekem ennyi nem lenne elég, pedig nem is sportolok igazán...
Az semmi esetre sem jó, ha túl keveset eszel...nyugodtan ehetsz többet, ha van rajtad igazi felesleg az le fog jönni :-)!
Zsirt eszel eleget? En zsiros husokkal mindig jol lakom.
Egyel sult/piritott zoldseget a husokhoz. Akkor lesz veluk egy kis plusz zsir (amin sultek) es finomabbak is szerintem. A jollakottsag erzesehez az izek is szamitanak.
Es nyugodtan egyel tobb gyumolcsot olykor. Meg egy keves etcsoki is beleferhet, az is segit laktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!