2 hete kezdtem a diétát.60kg-ról indultam, és már 56-57kg voltam. Egészen máig. Ez vissza fog állni, vahy elrontottam?
Neha nem ertem ezt a veszett fogyozast. Voltam tulsulyos en is, de nem okozott ilyen lelki gondokat. Soha a budos eletben nem voltam hajlando koplalni, vagy megfosztani magam attol, hogy megegyek valamit, amit szeretnek. Mostanaban is megesik, hogy tiz perc alatt elfogy az egy hetre betervezett etcsoki. Na bumm, es akkor mi van?! Nem hizok el tole, mert nem tortenik meg naponta. Es amig reggel 55 kilot mutat a merleg, addig mondjuk ebed utan mar 57-58 is lehet. Foleg, ha mondjuk megeszek egy orias szelet dinnyet az ebeden tul es meg at sem folyt rajtam. Masnap reggel aztan megint 55 vagyok. Mellesleg lassan 5 eve paleozom, nem ket hete. :)
Tok hulyeseg folyton meregetni magad. Egeszseges eteleket kell enni, jol kell lakni es, ha neha tobbet vagysz nassolni, hat hajra. Nem eletszeru, ha folyton az etkezessel (ehezessel) vagy elfoglalva.
"kis kilengés???"
Ez a te kis kilengésed, amit most egész napra terveztél be...attól én csak reggeli 2x annyit eszek!!!
amit leírsz "bünözést" az madáreledel :) :) szinte semmi kalória, nyugi
amúgy meg a két hét fogyó már összeszűkíti a gyomrod, ha a korábbi étkezések negyedét fogyasztod, akkor is megfeküdheti a pocakod, hisz már összeszűkültél.
amúgy a falástól nyelhetsz levegőt is, ami puffaszt.
nem híztál vissza semmit, egy napi étkezés semmit nem jelent. (pl. úgy is lehet fogyózni, hogy ha egyik nap bűnözöl, a másik nap vezekelsz, és így kiegyenlítődnek a dolgok)
ne rohanj a fogyással viszont. igaz, fiatalon 3-4 kiló két hét alatt nem is olyan csoda (én is csináltam. most 36 vagyok, már nem tudom összehozni az ilyen nagy fogyást) :) szóval a lényeg, a kilók nem gyorsan ugrottak fel - és így maradtak meg tartósan, így a kilóknak nem is gyorsan kell leolvadniuk - és így maradnak meg tartósan (tapasztalat, 20 év fogyós,fogyómentes időszakok után) :)
szóval ha valójában 60-ról 59-re mentél le két hét alatt, az is nagyon nagyszerű eredmény. de biztos hogy több ment le, majd holnap reggel ébredés, pisi után meglátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!