Paleósok! Ma sok nem paleo dolgot ettem, mivel ma tartottuk a családunkban a karácsonyt. Nagyon elrontottam magam?
Az lenne a kérdésem hogy ezzel az 1 nappal nem hízok-e vissza,illetve nem jönnek vissza újbóll a betegségeim?(nagyon szégyellem magam, mivel már kb. 1 éve rendesen paleoztam :( )
Holnaptól folytatom nagyon szigorúan a paleot
Köszönöm az utolsónak a választ! :)
De még mindig rosszul érzem magam lelkileg, mivel eszerint nagyon gyenge vagyok
Nem kell ennyire belebetegedni...
De ha ennyire zavar, legközelebb elkészíthetsz magadnak egy-két adag megfelelő ételt, én is így szoktam.
Ha pedig én vagyok a házigazda, akkor minden paleo elvek szerint készül, és szinte soha nincs semmi kifogás, senki nem hiányolja a hasábburgonyát, vagy a tésztaköretet.
Egy nap kihágástól nemigen lesz bajod, pláne nem hízol vissza.
Valószínűleg elindulnak olyan gyulladásos folyamatok a szervezetedben mint az átlag emberekben szoktak. Lehet meg fog látszódni a bőrödön, közérzeteden.. stb.
De hagyd már a lelkizést, teljesen értelmetlen érzelmeket fűzni a táplálkozásodhoz. Fölösleges szégyellni, rá kell ébredni hogy az ember esendő. De ez önmagában még nem baj.
Egy naptól mégis hogyan híznál vissza egy év következetes paleo után?!
Ha súlyos betegséged lenne, nem ennél olyat, amitől beteg lehetsz. De mivel ezek szerint nincs ilyen gondod, így kisebb-nagyobb kellemetlen tünetektől eltekintve valószínűleg semmi bajod nem lesz. Utólag amúgy már kár keseregni, hiszen a te döntésed volt. Senki sem tökéletes, de ez így van rendjén.
Ugyan, semmi bajod nem lesz. Ne parázz!A bőröd sem romlik ettől. Még egy gyógyszerész, aki 15 éve ezzel foglalkozik, ő is mondta, hogy annyira szereti a somlóit, hogy minden hónapban "bűnözik". De ez nem is bűnözés.Csak ennyi lenne!!
A bűnözést nem itt kell keresni..
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazatok van 1 nap még nem a világvége, de soha többet nem csalok! :)
Amúgy nem lett semmilyen tünetem, reggel meg is mértem az éhgyomri cukrom és csak 4.5 volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!