Paleósok! Ma sok nem paleo dolgot ettem, mivel ma tartottuk a családunkban a karácsonyt. Nagyon elrontottam magam?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ezzel az 1 nappal nem hízok-e vissza,illetve nem jönnek vissza újbóll a betegségeim?(nagyon szégyellem magam, mivel már kb. 1 éve rendesen paleoztam :( )
Holnaptól folytatom nagyon szigorúan a paleot
2013. dec. 21. 21:35
11/22 anonim válasza:
Nem vagyok paleós, de pl. Szendi Gábor is azt írja a honlapján, hogy a paleo nem vallás, nem kell vakon követni, és nem kell belehalni, ha egyszer-kétszer megeszel valamit, amit "nem lehetne". A lényeg, hogy az alap étrended ne ezekből álljon.
12/22 anonim válasza:
Mondjuk egyliszterzekenyebb embert mar kinyirt volna a nopalejo etrendem. Engem is majdnem, de szivos vagyok mint kanszunyog
XD
Tápi
17/22 anonim válasza:
Hát most Sir Morton Classic, ilyen sárga dobozban van.
Fekete tea.
18/22 anonim válasza:
Mehet. Te szeretettel készíted <3
20/22 anonim válasza:
...
Mézzel és aszkorbinsav porral :-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!