Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Egy ilyen paleo süti mennyire...

Egy ilyen paleo süti mennyire hízlal? Nem tesz jót a diétámnak?

Figyelt kérdés

4 ek kókuszliszt

1 tojás

1 ek cukrozatlan kakaópor

2 ek nyírfacukor

1 mk szódabikarbóna

+egy kevés víz

ez összemixelve,mikróban

2 hetente 1x 2x belefér? néha azért ennék valami édeset is :S

2014. aug. 15. 10:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Most paleozol vagy nem?? Mert ha igen, akkor felejtsd ela kalóriákat.
2014. aug. 15. 10:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen paleozok! Nem érdekelnek a kalóriák..nem is az volt a kérdés, hogy ez bele fér-e a napi kalóriafogyasztásomba. Csak, hogy egy ilyesfajta süti belefér-e a diétámba, ha fogyni szeretnék a paleoval.
2014. aug. 15. 10:22
 3/18 Andizsuzsi ***** válasza:
Miután halvány lila segédfogalmunk nincsen, hogy egyébként mit és mennyit eszel/mozogsz, így nem lehet tudni, hogy neked mi fér bele.
2014. aug. 15. 10:30
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem simán...ebben a sütiben alig van valami kalórikus...nyugodtan eheted szerintem...
2014. aug. 15. 10:49
 5/18 anonim ***** válasza:

En is szoktam ilyesmit csinalni :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__szenhidratszegeny-..

Es fogyok tovabbra is. Persze tulzasba vinni nem szabad, de az a gyarkorisag, amit irtal nem szabad, hogy gondot okozzon.

2014. aug. 15. 10:59
 6/18 anonim ***** válasza:
Inkább egyél meg egy kis csokit vagy egy-két kockát egy táblacsokiból vagy egy szelet sütit. Minek mikróban mixelgetni ilyen hülyeségeket, ami nem is normális desszert csak édes? :S
2014. aug. 15. 11:06
 7/18 anonim ***** válasza:
6-os: ebben mi a nem normális desszert???
2014. aug. 15. 11:11
 8/18 anonim ***** válasza:
7: mi lesz ebből? átváltozik a mikróban valami fini sütivé? :D
2014. aug. 15. 11:12
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
8-as:ettél már ilyesmit? Vagy csak idejössz kötözködni?
2014. aug. 15. 11:15
 10/18 A kérdező kommentje:

amugy én tuti elrontottam, mert nem ízlett :DD csak ettem mert édes volt,és régen ettem édeset..

amúgy ma szerintem bekattantam.. még csak negyed 12 de ma már ettem: reggel: 2 kics/vékony szelet paleokenyeret zöldségekkel, pick szalámival (ennyit szántam reggelire) de aztán megettem még ezt a sütit egy marék mandulát, és még egy nagy szelet görögdinnyét is.. eléggé bűntudatom van, és tök tele vagyok..a hasam mint egy terhesé, pedig már napok óta olyan szép lapos volt :( ugye vissza fog menni, ha innentől újra úgy étkezek mint ezelőtt? Ma nem tudom mi ütött belém :(

2014. aug. 15. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!