Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ennek az étrendnek bekéne...

Ennek az étrendnek bekéne vállnia a fogyáshoz, ugye?

Figyelt kérdés

2 hete paleo szerint étkezem,mellé sportolok heti 3x 1 órát mozgok. Nem kéne sokat leadnom 5-8kg-ot. (60rol-52-re) Egy napom igy néz ki:

R:2 tojasbol rantotta benne egy keves szalonna,melle

paprika,uborka,saláta,esetleg paradicsom is

10órai: 1 alma, vagy par szem mandula,vagy 1 kocka étcsoki, nagyon ritkán 1 db kis paleo süti

E: sült hús/hal/gomba valami zöldségkörettel (minig más)

V: zöldségsaláta (mindig ez)

Mindig annyit eszek csak, hogy ne legyek éhes...szóval nem zabálom magam tele. Persze a reggelimmel mindig tök jól lakok..

Ez így jó a fogyáshoz,ugye? Mielőtt elkezdtem így étkezni,sok kenyeret,édességet,müzliféléket ettem...szóval remélem ez most beválik,a nagy váltás. Napi 2-3 l vizet iszok. 167Cm 59kg vagyok. 16/L

Szóval a kérdésem még 1x: ettől igye fogok fogyni,ha ezt így folytatom? Az álomsúlyom:50kg (nem kérek offokat, én úgy érezném jól magam) legtöbb felesleg a combomon/fenekemen van :/// meg persze hason/háton is van egy kevés,de az nem vészes.

2014. aug. 13. 06:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, ez így teljesen jó. Két hét alatt nem indult még be a fogyás?
2014. aug. 13. 08:22
 2/3 A kérdező kommentje:
2Kg-ot fogytam már, de nem látszik. Mikor fog már látszani is a jelentősebb változás?
2014. aug. 13. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól csinálod!

2 hét alatt 2 kiló az TÖK JÓ EREDMÉNY!

Ne légy türelmetlen!

2014. aug. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!