Paleosok! Van olyan köztetek, aki nem hogy csak lefogyott a súlyából, hanem hogy szabályosan vékonyra fogyott?
pl ilyenre: [link]
nem vagyok dagadt. kb ilyen vagyok most: [link]
és olyanra szeretnék fogyni, mint az első képen a lány. 3 napja kezdtem a paleot. többnyire tojást, zöldségeket eszek aztán húst, halat és gyümölcsöket és sok vizet iszok. mellette heti 4x sportolok ahol sokat futunk viszonylag. Sikerülhet így? Van valakinek hasonló tapasztalata? hogy paleoval ilyen soványra fogyott? 15/l
te ilyen sosem leszel... de lehet jó alakod csak az nem ilyen lesz
a csajon se izom se zsír
Hát, ha olyan vagy, mint a második képen a lány, akkor tényleg nem leszel olyan, mint az első (a célod), ugyanis teljesen két különböző típusú és alkatú nőről van szó.
A saját alkatodon belül tudsz alakítani, de másik emberré átváltozni nem fogsz. És nem is kell!
A "célod" képen a lánynak kifejezetten keskeny (már-már fiús) csípője van, és kb. semmi combja, hasa.
A második képen egy nőies nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!