Paleósok! Mi a véleményetek a maglisztekről? Többi lent.
Figyelt kérdés
Eddig egyetlenegyszer használtam, akkor is tökmaglisztet, víz hozzáadásával csináltam belőle ilyen kis lepénykéket. Viszont miután megettem, nagyon rossz volt tőle a gyomrom, fájt és nehéznek éreztem. Most megpróbálkoznék a kókuszliszttel, hasonló módon sütnék belőle ilyen kis korongokat. Ennél is hasonló tapasztalatokra számíthatok szerintetek? Nektek mik a tapasztalataitok?2014. júl. 23. 09:04
1/6 anonim válasza:
A többszörösen telítetlen zsírok nagy mennyiségben történő fogyasztása okozhat ilyen panaszokat. Nekem egy 200 grammos csomag napraforgómag megevése után fájt a hasam, de tökmagtól is szokott.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy a kókusz telített zsírsavakat tartalmaz. Ettől is lehetnek ilyen panaszaim?
2014. júl. 23. 10:35
3/6 anonim válasza:
Első vagyok, nekem kókusztól még sosem fájt a gyomrom.
4/6 Julie S válasza:
En nem eroltetem a magliszteket. Velem kokuszliszttel fordult elo, hogy megulte a gyomromat. Pedig a sima reszelekbol barmennyit megeszek es semmi bajom tole. Ha neha sutok valamit, azt inkabb fokent kokuszreszelekbol csinalom, a maglisztekkel meg csak suritem az eteleket.
5/6 anonim válasza:
A magvak és a maglisztek is elég nehezen emészthető dolgok, nem szabad túl sokat enni belőlük. Esetleg összekeverhetsz többfélét, hátha enyhítik egymást! A lényeg hogy ne ez adja az étkezésed alapját.
6/6 anonim válasza:
Én nagy rajongójuk lettem, hasznosak :) Azért az olajos magokat sem hanyagolom, nekem rengeteg zsír kell.
A párom más, neki sok szénhidrát kell és sok, de azért nem rengeteg zsír, ő a maglisztes paleo pitákat eszi boldogan, a magkenyereimet (ha kicsit is igyekszem, 80% zsír) inkább minél nagyobb ívben kerüli... Sosem terhelte meg semmilyen magliszt, ahogy engem sem.
De ő még a glutént is elbírja, ha úgy jön ki a lépés, csak éppen nem szokta enni, itthon nem tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!