Ha átállnék paleora, mennyi idő alatt menne le kb 15 kiló?
Ne paleózz, mert tönkre teszed vele a szervezetedet.
A változás nem látszik egyik-napról a másikra, ahhoz több idő kell.Egyél sok gyükmölcsöt, zöldség féléket is és mozogj többet.
4 hónap 12 nap 1 óra és 4 perc... tömegével gyártják az ilyen kreténeket akik idejönnek? :D Napi 20 ilyen kérdés van :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=id%F5&katego..
Szia!
Én betegség miatt álltam át, de vékony voltam...párom meg csak támogatott, szóval ő is paleozik.
Ő 3 hónap alatt fogyott le 12 kilót ;-)...zutty csak úgy olvadtak le róla. Persze én főzök rá, úgy könnyű :-D...persze nem azért mert olyna szar a kaja :-D. Vagyis remélem, eddig nem panaszkodott :D.
Mindezt úgy, hogy ő masszívan félre is eszik :-/, ha nincs paleos, akkor eszik nem paleosat.
Én vékony voltam eleve, én csak 2-3 kilót fogytam, de azt valami nagyon gyorsan...főleg az mini úszógumit...nagy örömömre! Pont az undorító hájat fogynak le!
Mell, kerek fenék marad ;-)!
Sok paleózót ismerek, a fogyás elég gyorsan beindul a legtöbbnél...már 1-2 héten belül mérhető, de persze tartani kell a diétát :-D.
Megerősíthetem a 3. válaszolót.
Én 85 kg voltam, hozzáteszem nem akartam fogyni, csak kiakartam próbálni. 4 hónap alatt 15 kiló ment le, lazán mindenhonnan egyformán. Elképesztő mennyivel könnyebben mozog az ember ha 15 kilóval könnyebb :) ha esetleg rátérsz a paleóra azt fokozatosan tedd.
Most már nem vagyok teljesen paleó mert fél éve edzek és eszek teljes kiőrlésű kenyeret és rizst is. Most a cél a tömegnövelés. Viszont megtartottam a paleó elv nagy részét. Hús, zöldség, zsír, tojás, olíva. Zéró tejtermék, hüvelyesek, krumpli, margarinok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!